Informatie- en Procesadviseur / Procesdeskundige

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
13-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
562
Status
Gesloten
Referentie
DG

Omschrijving

'Voor onze directe eindklant zijn wij op zoek naar een Informatie- en Procesadviseur / Procesdeskundige.

Dit is het werk
In de functie van Informatie- en Procesadviseur ben je samen met collega’s binnen het team Informatie- en Procesmanagement (IPM) verantwoordelijk voor de ondersteuning van de implementatie, revisie en wijzigingen van de vastgestelde (deel)processen binnen de uitvoeringsorganisatie Werk en Inkomen. Werk en Inkomen zet stevig in op procesherontwerp (LEAN) en digitalisering. Daarnaast word je ingezet als Procesdeskundige ingezet in het programma Professional Portal.

Het programma Professional Portal/Innovatie realiseert de vernieuwing van de werkprocessen en de ondersteunende IT systemen binnen het sociale domein van de 4 grootste gemeenten in Nederland (G4).
De procesdeskundige legt en onderhoudt contacten met de business en neemt deze mee, legt ontworpen processen vast, documenteert de processen en procedures volgens de afgesproken standaarden, draagt bij aan de vormgeving en uitvoering van opleidingstrajecten, in overeenstemming met de G4-benadering.
Hij/zij legt, op basis van Archimate-specificaties, de input van business (specialisten) vast en zorgt voor een nadere detaillering en zorgt voor gestandaardiseerde registratie (BPMN 2.0) van de business-behoefte zodat die door de ontwikkelaars ontwikkeld/gebouwd/gerealiseerd kan worden in de Professional Portal.

Dit breng je mee

 • HBO/WO- werk- en denkniveau in de richting Informatie- en Procesmanagement;

 • Ruime kennis en ervaring als procesdeskundige;

 • Ruime ervaring met BiZZdesign Architect;

 • Kennis van en werkervaring in de gemeentelijke sector;

 • Kennis van de sociale domeinen Werk, Inkomen en Zorg is een pre;

 • Kennis van projectmanagementtechnieken zoals Prince2 en MSP;

 • Competenties: Communicatieve en schriftelijke vaardigheden, Resultaat gericht, Overtuigingskracht, Initiatiefrijk, Plannen en organiseren, Creativiteit, Inzicht in en gevoel voor de organisatie, Communicatief vaardig, Analytisch vermogen.

Locatie

Utrecht

Uren

24-36

Startdatum

Z.S.M.

Einddatum

1 jaar na ingangsdatum

Deadline

20-04-2016 12:00

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  15-04-2016 09:32
  Plaats
  Dordrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten