Senior inkoopadviseur Rijksoverheid

Opdrachtgever
AEVES BV
Geplaatst op
15-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
155
Status
Gesloten
Referentie
AEVES-KBT-03

Omschrijving

INTRODUCTIE
Voor een opdrachtgever binnen de Rijksoverheid is Aeves opzoek naar een senior inkoopadviseur. Ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van (Europese) aanbestedingen en adviseer je graag ten aanzien van diverse commerciële aangelegenheden aan een uitdagende en complexe organisatie op het gebied van veiligheid? Straal je daarnaast senioriteit uit tijdens het samenwerken in verschillende projectteams en neem je op natuurlijke wijze leiding over aanbestedingstrajecten? Dan zijn we opzoek naar jou, reageer nu!

ORGANISATIE
De opdrachtgever levert een substantiële bijdrage aan de stabiliteit en vrijheid binnen en buiten Nederland. De diensten verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering en verwerving hebben als doel om op een commercieel-juridisch verantwoorde wijze, ten behoeve van de grotendeels interne klanten, contracten af te sluiten met leveranciers voor de levering van goederen en diensten van de vereiste kwaliteit op het gewenste levertijdstip en tegen een acceptabele prijs en voorwaarden.
De desbetreffende afdeling voorziet in materieel en informatievoorziening, die de opdrachtgever nodig heeft om de opgedragen taken uit te voeren. De ambitie is om toegevoegde waarde te creëren in het gehele proces van behoeftestelling tot einde contract, met oog voor de ontwikkelingen in de markt en bij internationale partners, met behoud van integriteit, rechtmatigheid en focus op value for money.

FUNCTIE
Als senior inkoopadviseur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van (Europese) aanbestedingen. Anderzijds adviseer je ten aanzien van diverse commerciële aangelegenheden.

 • Uitvoering van (Europese) aanbestedingen

Je werkt in een projectteam. De andere teamleden zijn in ieder geval een projectleider en een
technicus. Afhankelijk van de aard van het project wordt dit projectteam uitgebreid met bijvoorbeeld vertegenwoordigers van de kwaliteitsborgingsafdeling, gebruikers, e.d. Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en contractuele inkoopactiviteiten, het bepalen van de inkoopstrategie rekening houdend met Europese aanbestedingsregels (Aanbestedingswet 2012 en Aanbestedingswet op Defensie- en Veiligheidsgebied(ADV)) en het soepel laten lopen van het inkoopproces. Je behartigt de (commerciële) belangen van de opdrachtgever, onderhandelt deze uit en zorgt dat afspraken goed contractueel worden vastgelegd. Je overlegt indien nodig met vertegenwoordigers van de Auditdienst Rijk, Directie Juridische Zaken, NIDV en diverse ministeries.

 • Advisering ten aanzien van commerciële aangelegenheden

Je adviseert het afdelingshoofd, de sectiehoofden, eventuele inkopers en/of contractmanagers van de Afdeling Inkoop Projecten ten aanzien van commerciële aangelegenheden, vooral bij het opstellen van overeenkomsten waarin de bestaande regelgeving niet voorziet en bij overeenkomsten met bijzondere aspecten en ten aanzien van innovatieve aanbestedings- of inkooptrajecten.

FUNCTIE-EISEN

 • Relevante academische opleiding of HBO-opleiding, (bij voorkeur Juridisch)

 • Bij voorkeur een PEP of NEVI 2 (tactisch) opleiding;

 • Uitgebreide inkoopervaring en -ervaring met Europese aanbestedingen, zowel

overeenkomstig aanbestedingswet 2012 als Aanbestedingswet op veiligheidsgebied;

 • Ervaring in het werken in multidisciplinaire teams

 • Ervaring met contractadvies

 • Ervaring in het opstellen en uitonderhandelen van complexe overeenkomsten en het voorbereiden en uitvoeren van inkoopprocessen

 • Engels taal, vloeiend zowel in woord als geschrift

 • Attitude en uitstraling: senioriteit en ervaring met gelijktijdig werken in verschillende teams met specialisten dient ervan af te spatten. De persoon dient in staat te zijn leiding te krijgen van zijn teamleden, op grond van overwicht;

 • Kerncompetenties: sterk analytisch vermogen, communicatief vaardig, teamplayer met ruime mate van zelfstandigheid, nauwkeurig, overtuigend en resultaatgericht

AANBOD

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden / tarief.

 • Standplaats: Den Haag, wijzigt wellicht naar Utrecht begin 2017

 • Start: in juli 2016 t/m 31 juli 2017, met opties tot verlengingen

 • Inzet: op zzp-basis (of detachering), 36 uur per week (fulltime).

 • VGB-screening verplicht

S.v.p. reageren voor 19 april.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten