Medior/Senior Technisch Applicatiebeheer

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
14-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
525
Status
Gesloten
Referentie
DG

Omschrijving

'Voor onze directe eindklant zijn wij op zoek naar een Medior/Senior Technisch Applicatiebeheer.

Opdrachtomschrijving Technisch Applicatiebeheer is primair verantwoordelijk voor het voldoen van één of meerdere applicatie(-s) aan de overeengekomen prestatiekenmerken (performance, beschikbaarheid, continuïteit e.d.) .
De Technisch Applicatiebeheerder monitort de gewenste werking, realiseert wijzigings¬ en serviceverzoeken en lost storingen en problemen op.
Hij is in staat implementaties en migraties te doen of te begeleiden en daartoe functionele implementatieplannen op te stellen en wijzigingen conform afspraken te registreren.
Hij zal ingezet worden op de lijn en/of op projecten waaronder o.a. Digitalisering, Uitvoeringsketen Strafrechtelijke Beslissingen, Cluster Rijksincasso en Beheer en Onderhoud.
Doelstelling Voldoen aan de SLA voor de te beheren applicaties door invulling te geven aan het benodigde beheer en onderhoud.
Resultaatgebied & Verantwoordelijkheden

  • Adviezen- en verbetervoorstellen voor nieuwe en bestaande systemen en applicaties op gebied van requirements, monitoring, performance, incidenten/problems/changes, schaalbaarheid, LCM en andere voorkomende zaken aan Projectleiders, Operationeel management en interne organisatie zijn opgeleverd;

  • Requirements zijn voorafgaand aan projecten en wijzigingen opgesteld en worden getoetst op de naleving. Adviezen over migratietrajecten, performance, schaalbaarheid en aan andere voorkomende zaken zijn uitgevoerd;

  • Functionele en technische vraagstukken (OPS werkzaamheden : incidenten, problems, rfc's, serviceverzoeken en datafixes/datamutaties) zijn tijdig geanalyseerd, opgelost, doorgevoerd, gerapporteerd en geborgd. Work-arounds zijn gebouwd, doorgevoerd en gedocumenteerd;

  • Scripts om incidenten op te lossen en verstoringen te voorkomen zijn geanalyseerd, opgesteld, getest en doorgevoerd. Functionele en/of technische rapportages zijn opgesteld, getest en zijn opgeleverd aan de business. Herhaalde vragen (service verzoeken) zijn aantoonbaar geautomatiseerd;

  • Monitortools en scripts voor performance, stabiliteit en capaciteit van de systemen zijn ontwikkeld en gebouwd en beschikbaar gesteld;

  • Uitvoeren, sturing op naleving en optimaliseren van beheersprocessen en OPS-werkmethoden zijn uitgevoerd;

  • Inzetbaarheid op meerdere applicaties/services is bereikt.

Coördinerende / sturende taken
Coachen van collega beheerders en andere medewerkers in het DevOps team (testanalisten, ontwerpers en ontwikkelaars), met name op gebied van beheer.

Functie-eisen

NB: dit zijn knock-out criteria.(aantoonbaar op CV)

Kennis van ITIL Foundations
Werkervaring .(aantoonbaar op CV)

Ervaring in ICT-gerelateerde projecten
Ervaring in een functie als Technisch applicatie beheerder of Ontwikkelaar.
Kennis
Kennis van oracle RDBMS
Kennis van PLSQL/SQL
Kennis van SOA in een Java landschap
Kennis van de volgende tooling/pakketten/taal: TOAD, Advanced queing, Linux, XML, SQL-developer
Kennis van pro-actieve monitoring van bedrijfssystemen

Aanvullende werkervaring
Ervaring binnen de Rijksoverheid

Locatie

Leeuwarden

Uren

36-40

Startdatum

Z.S.M.

Einddatum

31-08-2016

Optie tot verlenging

ja , 5 Maanden

Deadline

20 apr 2016 16:35

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten