Clusterleider

Opdrachtgever
ItaQ BV
Geplaatst op
14-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den haag
Reacties
4
Bekeken
943
Status
Gesloten
Referentie
Ht-clusterleider

Afrondingstoelichting

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben voldoende reacties binnen gekregen op deze functie. De reacties worden nu doorgenomen door één van onze recruiters.

Zodra alle CV's zijn bekeken zullen wij u vanuit ons eigen database per e-mail feedback geven op uw sollicitatie.

Met vriendelijke groet,

Backoffice ItaQ


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2525 opdrachten

Omschrijving

Het team Projecten Cloud bestaat uit drie clusters: projectleiders, architecten en ict-medewerkers (experts). Het team is meer dan 100 medewerkers groot, verdeelt over Den Haag en Assen.
Het cluster architecten, voornamelijk technische/solution architecten is tussen de 20 en 25 medewerkers groot. Voor de aansturing en versterking van het team, zoeken we een energieke enthousiaste clusterleider.

Je geeft leiding aan een team van ca. 25 ICT-medewerkers (architecten). Middels verschillende werkvormen (meestal project) zet je deze medewerkers op effectieve en efficiente wijze in op de verschillende werkzaamheden. Je borgt dat in je team de verenigde expertise en competenties blijven aansluiten bij de behoeften van de organisatie, door je team en de individuele medewerkers daarbinnen te sturen en begeleiden bij hun professionele ontwikkeling.
Je werkt samen met de andere clusterleiders, neemt deel in stuurgroepen als sen. supplier en kan de Teamleider vervangen, indien nodig bij diens afwezigheid.

De werkzaamheden betreffen onder meer

 • Werving en selectie van teammedewerkers;

 • Resourcemanagement;

 • Coaching en begeleiding van de medewerkers bij hun dagelijks werk;

 • Borgen dat afstemming binnen de organisatie en met de klant op uitvoerende niveau voorspoedig verloopt;

 • Mede sturing geven aan de realisatie van de (ICT-) producten en diensten van het Team Projecten. O.a. in de rol van Senior Leverancier in stuurgroepen.

 • In samenwerking met de andere managers binnen de Directie Infrastructuur ontwikkelen van ICT-beleid, de besluitvorming over dit beleid faciliteren en borgen dat het vastgestelde beleid wordt geconcretiseerd en verankerd in de uitvoering;

Kennis en vaardigheden

 • Ervaring binnen grote organisaties, waar dienstverlening vanuit de Cloud een essentieel onderdeel is. Bekend met Cloud Computing principes (NIST Definities. In verleden ervaring als architect opgedaan.

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau verkregen door een technische, bij voorkeur ICT-gerelateerde studie. Je hebt minimaal drie jaar succesvol leiding gegeven aan een team van Architecten, in de rol van lijnmanager of programmamanager verantwoordelijk voor transities in (netwerk)infrastructurele projecten. Je hebt daarbij bewezen dat je zo’n team heldere doelstellingen kunt meegeven en kunt sturen op de realisatie daarvan.

 • Je bent een sterke persoonlijkheid en communicator; je kunt je teamleden motiveren om zichzelf en elkaar uit te dagen om continu de kwaliteit van de ICT-dienstverling te verbeteren, waarbij jij de stimulerende en veilige omgeving creeert waarin dat mogelijk is.

 • In het spanningsveld tussen businessdoelstellingen, gebruikerswensen, technische mogelijkheden en capacitaire en financiele beperkingen ben jij degene die bruggen weet te slaan in het klantbelang. Je bent bekend met zowel de klassieke IV/ICT-managementmethodenals PRINCE2 en ITIL als met recentere methodieken als Agile/Scrum.

 • De opdracht verlangt aanwezigheid van twee dagen in Assen en twee dagen in Den Haag. Bij kenbaar maken van interesse, aangeven hoe de kandidaat dit denkt te organiseren.

Persoonlijke vaardigheden

Samenbindend leiderschap, Besluitvaardigheid, Resultaatgerichtheid, Communicatief sterk in woord en geschrift. Omgevingsbewustzijn, Ontwikkelen medewerkers, Creativiteit

Overige informatie

Locatie

van twee dagen in Assen en twee dagen in Den Haag

Start

z.s.m.

Duur

31 december 2016 (36 uur per week)

Recruiter voor deze rol

Nadia van der Valk,

PS. CV's zonder specifieke motivatie en/of CV's waar de motivatie niet op aansluit op deze rol worden niet in behandeling genomen.
In de specifieke motivatie dienen punten uit de Functieomschrijving & Functie eisen duidelijk naar voren te komen.

Attentie

Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Reageren

Past u in bovenstaand profiel, dan ontvangen wij graag per email de volgende gegevens

 1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats en foto);

 2. Motivatie specifiek gericht op het bovenstaande functieprofiel;

 3. Uurtarief (excl. BTW, inclusief reiskosten);

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  14-04-2016 11:20
  Plaats
  Hoevelaken

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-04-2016 12:33
  Plaats
  Spijkenisse

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  19-04-2016 09:58
  Plaats
  Dordrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-04-2016 11:54
  Plaats
  Oegstgeest

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten