Strategisch Omgevingsmanager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
14-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
740
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

half mei 2016

Einddatum

30-04-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

gemiddeld 16 uur

Sluitingsdatum

22-4-2016 om 12:00 uur

Voor het project Bochtafsnijding Delftse Schie zoeken wij een ervaren omgevingsmanager die verantwoordelijk is voor het voeren van strategisch omgevingsmanagement binnen het project Bochtafsnijding Delftse Schie. Dit houdt onder andere in: het proactief afstemmen van belangen, intenties en gevoeligheden, het bewaken van de juridische procedures, het onderhouden van contacten met stakeholders (waaronder de gemeente Rotterdam en Schiedam, het Hoogheemraadschap van Delfland) en lokale vereinigingen (bewoners(verenigingen) en milieuverenigingen.
Het project Bochtafsnijding zit vlak voor de aanbestedingsfase. Belangrijke rol voor de omgevingsmanager is om tijdens de aanbestedingprocedure de belangen, eisen en afspraken van de stakeholders te kennen en waar nodig te borgen.

Functie eisen

 • HBO werk/denkniveau op het gebied projectmanagement

 • Minimaal 7 jaar ervaring als omgevingsmanagement in project- en procesmanagement bij overheidsorganen aangaande projecten in verschillende fase. (Knockout);

 • Kennis van en ervaring met het functioneren van openbaar bestuur en de daarmee samenhangende besluitvormingsprocessen. (Knockout);

 • In het bezit van rijbewijs B (Knockout).

 • De in te zetten kandidaat heeft bij minimaal 2 vergelijkbare projecten de rol als omgevingmanager naar behoren vervuld. (Knockout)

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  14-04-2016 17:10
  Plaats
  Vlaardingen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten