Genesys certified engineer

Intermediair
Source Automation BV
Geplaatst op
14-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Apeldoorn
Reacties
0
Bekeken
964
Status
Gesloten
Referentie
4558

TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 21 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

De Specialist is verantwoordelijk voor het bouwen en implementeren van solutions en het integreren van systemen en processen, zodanig dat er kwalitatief hoogwaardige solutions worden geleverd om aan uiteenlopende business requirements van klanten te voldoen. Hiertoe ontwikkelt en ontwerpt de Specialist proof of concepts en systemen, verbetert processen, voert testen uit en zorgt ervoor dat hardware, software en netwerk solutions worden geïntegreerd, mogelijk in samenwerking met leveranciers en subcontractanten. De functionaris verricht tevens beheeractiviteiten, onder meer bij incidenten en problemen die niet in de eerste lijn kunnen worden opgelost.

Doel:
Het zorgdragen voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige solutions en producten. Het nemen van de technische leiding ten behoeve van de analyse, het ontwerp, de bouw, het testen, de implementatie en het beheer.

Kernactiviteiten:

 • Uitvoering, analyse en ontwikkeling

 • Draagt zorg voor de ontwikkeling en realisatie van processen binnen de analyse, het ontwerp, de bouw, implementatie en beheer van applicaties binnen hardware, software en netwerk solutions. Bijvoorbeeld het leiden van (voor)onderzoek, het opstellen van requirements, het analyseren van informatiebehoeftes en het vertalen hiervan naar een programma van eisen.

 • Analyseert zeer complexe klantwensen, -omgevingen en –vraagstukken. Verzamelt, interpreteert en rapporteert gegevens; ontwerpt oplossingen voor complexe problemen en vraagstukken aan opdrachtgevers.

 • Draagt zorg voor de ontwikkeling, inrichting en uniforme toepassing van beleid, werkwijzen, procedures en richtlijnen op het eigen aandachtsgebied. Bijvoorbeeld door het ontwerpen, inrichten en implementeren van (business)processen, opstellen van een programma van eisen, het bewaken van de realisatie van requirements ten opzichte van de BIP’s en het meewerken aan pakketselecties voor de ondersteuning van bedrijfsprocessen.

 • Verricht ontwikkelende testwerkzaamheden. Bijvoorbeeld het coördineren, voorbereiden en aansturen van testtrajecten, het inrichten van de testorganisatie en het (mede) ontwikkelen van beleid inclusief testplan, -begroting en -planning bij complexe projecten, programma's of afdelingen.

Probleemoplossing:
Neemt niet-standaard problemen en vragen van zeer complexe en omvangrijke aard in ontvangst en registreert deze. Lost zelfstandig de problemen op.

Business focus:
Adviseert het (lijn)management en directie ten aanzien van bedrijfsprocessen, informatievoorzieningen, nieuwe releases en verbetermogelijkheden voor de business met oog voor en in afstemming met de keten.

Innovatie:

 • Volgt trends en ontwikkelingen op het eigen vakgebied en vertaalt deze naar ontwikkeling of optimalisatie van producten, diensten, processen of standaarden.

 • Neemt vanuit de eigen deskundigheid een inhoudelijk adviserende en ontwikkelende rol deel aan (afdelingsoverstijgende) projecten en werkgroepen en geeft leiding aan complexe projecten. Identificeert, formuleert en plant op te leveren projectresultaten van grote projecten en programma’s. Signaleert mogelijke problemen met betrekking tot planning, kwaliteit, technische risico’s en kosten, rapporteert over voortgang en zoekt naar oplossingen.

Coördinatie:

 • Geeft functioneel leiding aan collega’s. Fungeert als aanspreekpunt en draagt zorg voor opleiding en ontwikkeling van collega’s.

 • Ziet toe op de werkzaamheden uitgevoerd door derden, zoals externe leveranciers, bewaakt de kwaliteit van geleverde diensten en de aansluiting bij de klant infrastructuur.

Algemeen:

 • Nederlands spreken en schrijven. Onderhoudt intern contact met onder meer eindgebruikers, opdrachtgevers, proceseigenaren, ontwikkelaars en management om te informeren, af te stemmen, te adviseren en te beïnvloeden.

 • Onderhoudt extern contact met leveranciers en informatiemanagers om af te stemmen over inhoudelijke zaken.

Startdatum

Zsm

Einddatum

6 - 9 maanden

Inzet

100%

Tarief

Scherp/Marktconform

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten