Sitecore Developer

Opdrachtgever
Helion IT
Geplaatst op
14-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Tilburg
Reacties
0
Bekeken
543
Status
Gesloten
Referentie
DG

Omschrijving

Voor onze klant waarvoor wij al meerdere kandidaten hebben geplaatst zijn wij op zoek naar een Sitecore Developer te Tilburg

Sitecore Developer

Jouw nieuwe functie
Binnen onze eigen ontwikkelafdeling wordt gewerkt met de nieuwste technologieën en moderne ontwikkelmethodes. Als Senior Sitecore Ontwikkelaar ben je in staat om onder druk functionele specificaties te vertalen naar kwalitatief hoge technische oplossingen binnen de architectuur. Om tot de meest efficiënte oplossing te komen, maak je een gedegen afweging tussen het gebruik van standaardcomponenten en maatwerk. Je bent als Sitecore Developer verantwoordelijk voor de realisatie van functionaliteit samen met je collega's in een multidisciplinair team. De laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied, specifiek op het gebied van softwareontwikkeling, volg je op de voet door het lezen van vakliteratuur, actief te zijn in blogs, conferenties te bezoeken of door het volgen van training.

Jouw profiel
Een ervaren, energieke en extraverte Sitecore Ontwikkelaar die onze afdeling Ontwikkeling komt versterken. Een HBO/WO-opleiding op het gebied van ICT heb je aangevuld met relevante werkervaring. Je hebt minimaal drie jaar ervaring met onder andere (een groot deel van) de volgende producten: Sitecore, MVC, HTML5, CSS3, Javascript, Jquery, Responsive Design, SQL, TFS, WCF, Visual Studio en TDD (test driven development). Een Microsoft certificering is een pré.

Je bent analytisch sterk, communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus en bent in staat een team te inspireren en coachen. Zowel zelfstandig werken als werken in (project)teamverband gaat je prima af. Met je kritische en initiatiefrijke houding ben je voortdurend op zoek naar vernieuwing en verbetering van bestaande systemen en processen. In een dynamische en veeleisende omgeving weet jij de hoofd- van de bijzaken te onderscheiden. Daarnaast ben je bekend met Agile-/Scrum-methodieken.

Je hebt als Sitecore Developer kennis en ervaring met software ontwikkeling helpen de firma om haar doelstellingen op het gebied van o.a. de Online strategie en klanttevredenheid te realiseren. Heb je naast technische kennis ook aantoonbare ervaring als SCRUM master, dan kun je ons ook helpen om SCRUM verder in onze organisatie in te bedden.

Over de organisatie
De markt waarin we opereren is continu in beweging. Voor een optimale bedrijfsvoering is het van belang onze ICT systemen hier voortdurend op aan te passen. Hiervoor bieden wij als ICT zowel standaard- als maatwerkoplossingen. Binnen onze afdeling Software en Services werken wij met de nieuwste technologieën en moderne ontwikkelmethodes waaronder agile/scrum.

Locatie

Tilburg

Uren

40

Startdatum

zsm

Einddatum

6 maanden na aanvang

Optie tot verlenging

Ja

Deadline

20-4-2016 12:00

Graag ontvangen wij van geschikte kandidaten een CV in Word formaat, een korte motivatie, het uurtarief incl. reiskosten excl. btw en eventuele geplande vakanties.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten