Senior inkoopadviseur

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
14-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
451
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1634

Omschrijving

Voor een ministerie zoeken wij een Senior inkoopadviseur, die Europese aanbestedingen op het gebied van veiligheid gaat uitvoeren en gaat adviseren over commerciële aangelegenheden.

Het ministerie levert een substantiële bijdrage aan de stabiliteit en vrijheid binnen en buiten Nederland. De senior inkoopadviseur is verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten waarbij de goederen met de vereiste kwaliteit op het gewenste levertijdstip en tegen een acceptabele prijs en voorwaarden worden geleverd op een commercieel-juridisch verantwoorde wijze.
De afdeling voorziet in materieel en informatievoorziening, die de opdrachtgever nodig heeft om de opgedragen taken uit te voeren. De ambitie is om toegevoegde waarde te creëren in het gehele proces van behoeftestelling tot einde contract, met oog voor de ontwikkelingen in de markt en bij internationale partners, met behoud van integriteit, rechtmatigheid en focus op value for money.

Taken

Uitvoeren van (Europese) aanbestedingen
Verantwoordelijk voor de commerciële en contractuele inkoopactiviteiten
Bepalen van de inkoopstrategie, rekening houdend met Europese aanbestedingsregels (o.a. Aanbestedingswet 2012)
Behartigen en uitonderhandelen van de commerciële belangen van de opdrachtgever
Zorgdragen dat afspraken goed contractueel worden vastgelegd
Adviseren ten aanzien van commerciële aangelegenheden aan afdelingshoofd, sectiehoofden, eventuele inkopers en/of contractmanagers van de Afdeling Inkoop Projecten. Met name bij het opstellen van overeenkomsten waarin de bestaande regelgeving niet voorziet en bij overeenkomsten met bijzondere aspecten en ten aanzien van innovatieve aanbestedings- of inkooptrajecten

Vereisten

Relevante academische opleiding of HBO-opleiding, bij voorkeur Juridisch
Bij voorkeur een PEP of NEVI 2 (tactisch) opleiding
Uitgebreide inkoopervaring en -ervaring met Europese aanbestedingen, zowel overeenkomstig aanbestedingswet 2012 als Aanbestedingswet op veiligheidsgebied
Ervaring in het werken in multidisciplinaire teams
Ervaring met contractadvies
Ervaring in het opstellen en uitonderhandelen van complexe overeenkomsten en het voorbereiden en uitvoeren van inkoopprocessen
Engels taal, vloeiend zowel in woord als geschrift
In staat leiding te krijgen van de teamleden, op grond van overwicht

Competenties

Senioriteit en ervaring met gelijktijdig werken in verschillende teams met specialisten
Sterk analytisch vermogen
Communicatief vaardig
Teamplayer met ruime mate van zelfstandigheid
Nauwkeurig
Overtuigend
Resultaatgericht

Bij het ontvangen van uw spoedige reactie (inclusief 2 referenties – zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten