Functioneel Beheerder SAP CRM

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
14-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Zwolle/Groningen
Reacties
0
Bekeken
879
Status
Gesloten
Referentie
30160476

Omschrijving

Functioneel Beheerder SAP CRM

Wervingstitel Functioneel Beheerder SAP CRM
Standplaats/regio Zwolle/Groningen
FTE 1
Tarief Via benchmark

Startdatum Zsm
Einddatum Eind augustus 2016 met optie op verlenging
Sluitingsdatum dinsdag 19 april om 12.00 uur

Het team functioneel beheer SAP CRM maakt deel uit van de ICT Service-operation afdeling Klant en Markt samen met nog 9 andere ondersteunende ICT afdelingen.
Er wordt verwacht dat je uitdaging ziet in deze dynamiek en maximaal bijdraagt aan gewenste stabiele systeemprestaties.

Functieomschrijving
Als Functioneel Beheerder SAP CRM ben je verantwoordelijk voor de stabiliteit en continuïteit van zowel bestaande functionaliteiten als innovaties in de gehele complexe keten. Je analyseert incidenten, neemt preventieve acties daarop en voert wijzigingen door.

Een ander deel van de functie van Functioneel Beheerder SAP CRM is gebruikersondersteuning. Door middel van evaluatie en het gebruik van de functionaliteit zorg je voor de beste resultaten. Je onderhoudt contact op zowel tactisch en operationeel niveau, zowel functioneel als gericht op de gebruikers. Met externe leveranciers heb je contact in verband met het afstemmen van problemen en incidenten.

Functie-eisen

  • 3 tot 5 jaar ervaring met SAP CRM

  • 3 tot 5 jaar ervaring als functioneel beheerder

  • Per direct beschikbaar

Wensen/ pré’s
Kennis en ervaring met energie processen is een grote pré.

Voor deze functie vragen wij een opleiding HBO, Bedrijfskunde of Bedrijfskundige Informatica aangevuld met ICT gerichte opleidingen. Jouw specialisme in kennis gaat verder in SAP CRM namelijk; interaction center webclient, CRM Middleware, serviceproces binnen SAP CRM, basiskennis SAP, webservices, Javascript).

Je hebt een goede kennis van informatievoorziening en ICT. Daarnaast heb je kennis van beheerprocessen (ITIL, Agile, DevOps). Een goede affiniteit met ABAP (debuggen en lezen van code).

Competenties
Je bent in staat om je eigen werk te plannen en te organiseren. Voor deze functie ben je tevens in staat om goede probleemanalyses te maken. Natuurlijk ga je voor resultaat en hebt je daarbij oog voor de klant. Je weet van aanpakken en bent een doorzetter. Je bent communicatief vaardig.
Een goede samenwerking is voor jou vanzelfsprekend daarbij ben je een teamplayer en sparring-partner voor de andere functioneel beheerder. Je bent flexibel ingesteld.

Opties voor gesprekken
Nog niet bekend.

Heb jij interesse in deze opdracht? Stuur dan je CV, motivatie, tarief en beschikbaarheidsdatum

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten