Functioneel Systeemarchitect en Projectmanager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
517
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 33 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2497 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

medio april

Einddatum

31-07-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

19-04-2016 om 12:00 uur

Functioneel Systeemarchitect

 • Voorbereiding van de besluitvorming ter attentie van het vervolg voor het ontwerp van een uniforme, financiële administratie, op basis waarvan de inrichting van het systeem zal plaatsvinden. Het beoogde resultaat is één financiële administratie voor de verschillende bedrijfsonderdelen.

 • Conceptueel meedenken met de deelprojecten met betrekking tot een ontwerp en procesbeschrijvingen.

 • Sparringpartner van de IV architect en een bewakende rol ter attentie van de doelarchitectuur.

Projectmanager Systeem (Spoor 3)

 • Verantwoordelijk voor de operationele leiding binnen dit deelproject in Spoor 3.

 • Draagt zorg voor de informatievoorziening vanuit de projecten, voor afstemming van de communicatie met het Project Management Team, betreffende organisatieonderdelen en andere belanghebbenden.

 • Draagt zorg voor toetsing en verantwoording van behaalde resultaten.

Het Programma Doorontwikkeling Financiële Administratie heeft als hoofddoel het uniformeren van de financiële adminisitratie van de gemeente met als doel een uniform & betrouwbaar systeem, een eenduidig & werkbaar proces en heldere bevoegdheden en structuur. DFA is een risicovol programma en wordt ook op bestuurlijk niveau aangestuurd. De aanpak verloopt via 3 Sporen, te weten Organisatie & Informatie, Proces & Toepassing en Systeem.

Functie eisen

 • WO werk- en denkniveau (harde eis).

 • Minimaal 5 jaar ervaring met het ontwerpen en inrichten van een concernadministratie binnen een gemeentelijke omgeving (harde eis).

 • Werkervaring (minimaal 5 jaar) met de implementatie van (gedeeltes van) een ERP systeem bij een gemeentelijke instelling (harde eis).

 • Minimaal 3 jaar werkervaring in de rol van Projectmanager binnen complexe, risicovolle en organisatieoverstijgende programma´s op het snijvlak van Financiën en ICT (harde eis).

 • Ervaring op het gebied van de voorbereiding van besluitvorming over de inrichting van het financiële systeem binnen een gemeentelijke organisatie (harde eis).

 • Ervaring met inrichtingskeuzes van een financiële administratie binnen een gemeentelijke organisatie is een pre.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  17-04-2016 14:04
  Plaats
  Enschede

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten