Data Delivery Platform specialist

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Woerden
Reacties
1
Bekeken
530
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.
Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.
Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 21 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

medio april

Einddatum

31-07-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32 uur

Sluitingsdatum

21-04-2016 om 17:00 uur

Je taak bestaat onder andere uit het opstellen van procedures en het ontwerpen van processen om informatie op een eenduidige manier op te slaan en te ontsluiten. De informatie moet volgens een af te stemmen standaard opgevoerd worden en beschikbaar zijn voor alle achterliggende omgevingen. In dit verandertraject ben je verantwoordelijk voor het beantwoorden van data vraagstukken. Je maakt de vertaalslag van functionele wensen naar technische onderwerpen. Daarnaast voer je kwaliteitscontrole uit. Je ontwerpt datamodellen en houdt het contact met de ICT afdeling om mogelijk aanpassingen te maken. Het borgen van de nieuw ontworpen processen en procedures inclusief het beleggen van bijbehorende verantwoordelijkheden in de KvK organisatie behoort tot je taken.

Je bent sterk op het gebied van informatica, databases en kennismanagement en communiceert goed én graag met alle lagen binnen de organisatie. Naast het ontwerpen en implementeren van data stel je datastandaarden op en help je bij het uitvoeren van complexe migratiewerkzaamheden. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team en laat graag zien dat jouw expertise en vaardigheden onmisbaar zijn.

Functie eisen

 • Minimaal een afgeronde technische HBO-opleiding (bijvoorbeeld (Business) Informatica, Wiskunde, Statistiek, ICT, Information Systems);

 • Ervaring op het gebied van businessprocesverbeteringen en inhoudelijke expertise op het gebied van MDM;

 • Sterke analytische vaardigheden;

 • Kennis op het gebied van (meta)data qua modellering, standaarden, dataconsistentie, databeheer tooling;

 • Ervaring en inhoudelijke expertise op technieken binnen de gebieden databases, datawarehousing, data federatie, data integratie;

 • Bekendheid en ervaring met implementatie van een Data Delivery Platform

 • Daadkracht;

 • Inlevingsvermogen.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  19-04-2016 14:36
  Plaats
  oirschot

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten