Security Officer Suwinet

Opdrachtgever
Harold Heitink
Geplaatst op
16-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Gelderland
Reacties
1
Bekeken
1184
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Voor een gemeente in Gelderland zijn wij per direct op zoek naar een Security Officer Suwinet. Het gaat om een parttime opdracht van circa 18 uur per week voor enkele maanden (verwachting tot einde jaar).

We zoeken een informatie beveiliger, applicatiebeheerder en beleidsmedewerker in één. Iemand die het systeem beheert, bewaakt, maar ook een jaarrapportage kan maken, een beveiligingsplan kan schrijven, statistische gegevens kan beoordelen en analyseren en tevens kan vertalen in een toelichting voor het management.

Kennis van gemeenten en kennis van Suwinet is een eis. Daarnaast wordt een pro-actieve houding verwacht en ben je communicatief sterk. Je moet kunnen meebewegen in de wensen van de organisatie, maar tevens je eigen adviezen overtuigend kenbaar kunnen maken. Flexibiliteit is absoluut gewenst.

Ben jij deze persoon en per direct beschikbaar? Meld je dan direct met een CV en bijbehorend uurtarief. Graag een marktconform tarief.

Met vriendelijke groet,
Kenniscentrum WMO

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  18-04-2016 11:05
  Plaats
  Hengelo

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten