Migratiemanager

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Nieuwegein
Reacties
1
Bekeken
955
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-07-2016

Einddatum

31-10-2016

Optie op verlenging

Nee

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

20-04-2016 om 17:00 uur

De afgelopen jaren heeft een projectteam 26 financiële administraties gemigreerd naar 1. Dit project is met succes ondertussen afgerond. Echter, een aantal onderdelen is destijds buiten scope gebleven.

Dit project gaat zorg dragen voor de migraties van de financiële dienstverlening van alle meldkamers naar een landelijke omgeving. Hierin wordt gefaseerd gewerkt.

Daarnaast wordt de financiële administratie van het onderdeel Politie Uitrusting uit het huidige ERP systeem gehaald en gemigreerd naar de landelijke administratie.

Daar de migraties plaatsvinden in de voormalige korpsen, betekent dit dat je veel reist. Dit vraagt de nodige flexibiliteit en geen 8 tot 17 mentaliteit. Werktijden kunnen verschillen per fase waarin de migraties verlopen.

Doelstelling

Het realiseren van een gemigreerde financiële omgeving, van decentraal naar centraal, zijnde

 1. Migratie van een SAP financiele administratie naar een Smartstream (incl in werking brengen van een interfase)

 1. Migratie van verschillend ingerichte meldkamers naar 1 uniforme inrichting

Taken

 • Opzetten en afstemmen Migratie strategie

 • Begeleidt het migratieteam bij het opleveren van de vooraf gedefinieerde deliverablesen koppelt regelmatig de voortgang terug aan de Projectmanager / Teamchef

.• Stuurt en motiveert de werkgroepen Organisatie, IM en ICT op de integrale kwaliteit van de migratie van het te migreren onderdeel naar de blauwdruk

 • Ziet erop toe dat de migratie aan alle eisen voldoet zoals gesteld door Organisatie, IM en ICT en dat de informatievoorziening Financiën na migratie in werking aan alle eisen voldoet die in de Blauwdruk daaraan is gesteld.

 • Stuurt inhoudelijke besluitvorming op ruime ervaring en autoriteit vanuit een onafhankelijke positie en realiseert hierdoor concrete resultaten

 • Verzorgt workshops met expertgroepen (zowel binnen Financiën alsook met aanpalende systemen en aandachtsgebieden)

 • Zet fit-nonfit onderzoek op O, IM en ICT op en draagt zorg voor adequate rapportage

 • Het zorgdragen van de verandering binnen de te mirgeren onderdelen en creëren van gedragenheid bij leiding en medewerkers Financiën

 • Rapporteert over voortgang, kwaliteit en risico’s en bewaakt kosten- en tijdslimieten

Functie eisen

-Minimaal een afgeronde en erkende opleiding HBO is een eis

 • Kennis van/ervaring met financiën is een eis.

 • Aantoonbare ervaring met het implementeren van financiële pakketten en het realiseren van financiële interfases is een eis.

 • Ervaring met het begeleiden van veranderingen in complexe organisaties is een eis.

Wensen

 • Ervaring met de migratie van een SAP financiële administratie naar Smartstream (incl in werking brengen van een interfase)

 • Ervaring als projectleider in de publieke sector

 • Aantoonbare ervaring met het inrichten van financiële processen

 • Aantoonbare kennis van IT Controlling / IT Audit

 • Een afgeronde en erkende opleiding HBO/WO opleiding Informatica of Technische Bedrijfskunde

 • Aantoonbare ervaring met workshops voorbereiding, planningen en verslaglegging. Hier dient oog te zijn voor de positie waarin de medewerker verkeerd in relatie tot. de veranderende organisatie

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  16-04-2016 19:28
  Plaats
  Ridderkerk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten