Business Analist relationele databanken (SAS)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
490
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • Helion IT 160 opdrachten
 • KPN Consulting 244 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-05-2016

Einddatum

01-05-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

20-04-2016 om 17:00 uur

In jouw rol van business analist help je om die beweging te stroomlijnen; jij signaleert de behoefte aan nieuwe analyses, brengt de data- en de informatiebehoefte in kaart en zet deze om in een gedegen analyseaanpak en resultaat. Je werkt samen met een aantal collega’s aan het houden en hebben van inzicht en overzicht van de klantprocessen en informatiebehoefte van de beheerders van de RWS netwerken. Het kennen van de regio uitvoeringsprocessen en expert worden op de informatiepositie van de verschillende lagen assetmanagement horen tot de ontwikkeltaak van de business analist BV. Je bent onderdeel van een driespan bestaande uit Informatiemanagers, jij zelf en de functioneel beheerders, die samen de gehele dienstverlening keten kennen en inrichten en ontwikkelen. Jouw werkzaamheden impliceren vaak grote veranderingen voor de organisatie en haar medewerkers en de uitdaging is om binnen de krimpende organisatie het toezicht op peil te houden en de processen doelmatig en doeltreffend te blijven uitvoeren.
Om deze uitdaging het hoofd te kunnen bieden, is het noodzakelijk om de performance te verbeteren en vernieuwing en innovaties te realiseren ter ondersteuning hiervan. Je beschikt over ervaring met ‘state of the art tooling’ zoals SAS om dit te kunnen realiseren.
Je werkt mee aan de ontwikkeling van stabiele datasets die de grondstof vormen voor al onze analyses. Daarnaast onderhoud je standaardanalyse instrumenten en -producten. Je bepaalt de juiste methodologie en voert de (statistische) analyses uit. Het resultaat van die analyse vertaal je in aanbevelingen, die je vervolgens op een gestructureerde, logische en beknopte manier bespreekt met je collega’s. Je werkt op het snijvlak van bestuurlijke informatie (BI) en informatietechnologie (IT) om de link te kunnen maken tussen business-intelligence-tools en data-bronnen.

Functie eisen

 • Een afgeronde wetenschappelijke opleiding (op master niveau) in de richting van bedrijfseconomie, econometrie, statistiek, business analyse of bedrijfsinformatica.

 • Ten minste 5 jaar aantoonbare ervaring met de analyse van bedrijfsprocessen.

 • Aantoonbare kennis van en ervaring met voorspellende modellen en het opmaken van experimentele ontwerpen.

 • Aantoonbare ervaring met SAS Visual Analytics, SAS Enterprise Guide, SAS Datamanagement.

 • Aantoonbare ervaring met extraheren van data uit grootschalige relationele databanken en deze data modelleren.

 • Aantoonbare vaardigheden in het programmeren in SAS of vergelijkbare tools, zoals SPSS of Matlab.

 • Relevante werkervaring bij overheidsinstanties is een pré.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  19-04-2016 15:27
  Plaats
  Eindhoven

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten