Auditor (senior) Vpb

Opdrachtgever
Baker Tilly Berk NV
Geplaatst op
15-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Den Haag
Reacties
1
Bekeken
912
Status
Gesloten

Omschrijving

Auditor (senior) gezocht voor onze opdrachtgever binnen het Rijk.

Opdracht

De opdracht is tweeledig.

Deels vervul je een auditor rol in de maandelijkse afsluiting van de administratie en de analyses en maatregelen die genomen worden om de maandelijkse afsluitingen juist, tijdig en volledig te laten plaatsvinden. Als auditor ben je het aanspreekpunt voor de manager F&C alsmede de teammanagers. Je geeft
uitvoering aan de auditfunctie, mede in relatie tot de planning & control producten binnen deze directie/afdeling en in voorkomende gevallen organisatiebreed.Daaronder zijn mede begrepen de audit activiteiten van het organisatie-brede opdrachtgeverschap, die onder de verantwoordelijkheid van de Directeur vallen.

Het tweede deel van de opdracht behelst het initiëren, adviseren, structureren en (laten) inregelen van de noodzakelijke (extracomptabele) activiteiten en administraties in het kader van de opgave en verantwoording van de Vennootschapsbelasting (Vpb). Deze is met ingang van 2016 ook verplicht voor de relevante activiteiten van agentschappen van de Rijksoverheid. Je brengt je deskundigheid in in interdepartementaal overleg en werkt in die hoedanigheid nauw samen met Ministerie van Financiën. Je voert je activiteiten uit namens de organisatie, maar ondersteunt expliciet ook andere agentschappen. Het door jou op te zetten en in te richten administratieve model stel je nadrukkelijk ook ter beschikking van de andere betrokken agentschappen.Je voert de activiteiten zelfstandig of samen met andere collega’s uit. Je bent in staat om zelf de regie in handen te nemen om te komen tot afgeronde adviezen, voorstellen en besluitvorming.Daar breng je kennis en ervaring in vanuit wet- en regelgeving op financieel economisch gebied, auditing, controlling en ten aanzien van de wet op de vennootschapsbelasting, gerelateerd aan de eisen die aan agentschappen van de Rijksoverheid worden gesteld. Als Auditor wordt een actieve en initiatiefrijke instelling verwacht.

Functie-eisen

 • WO accountancy (Afgeronde opleiding tot registeraccountant)

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring

 • Aantoonbare actuele inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van auditing, control als ook de producten ten behoeve van de planning & control cyclus die hiermee samenhangen.

 • Aantoonbare actuele inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van vennootschapsbelasting,wetgeving voor het Rijk, inclusief de relevante partijen innen de Rijksoverheid en de samenwerkingsrelaties die op dit terrein aanwezig zijn.

 • Naast vakinhoudelijke kennis dien je ook te beschikken over goede communicatieve vaardigheden en organisatie kwaliteiten.

 • Daarnaast dien je te kunnen omgaan met belangentegenstellingen.

 • Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend

 • Je bent overtuigend resultaatgericht en gericht op continue verbetering van je werk en je productie

 • Aantoonbare recente kennis heeft van financieel administratieve processen en systemen bij agentschappen van het Rijk, waarbij kennis en ervaring met Oracle eBS een pré is.

 • bij voorkeur kennis van / ervaring met verbetertrajecten financieel beheer binnen het Rijk

 • Kennis van grote baten-lasten diensten binnen het Rijk.

Inzet

Start 1 mei 2016
Eind 30 september 2016
Optie tot verlenging (2x maximaal 5 maanden)
Inzet 20 uur per week voor de inrichting van de
administratie Vpb, 12 uur per week als auditor voor de organisatie
Werklocatie Den Haag

Ben jij de Auditor op WO-niveau die wij zoeken? Solliciteer dan snel door jouw CV, motivatiebrief en een passend uurtarief te versturen.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  18-04-2016 11:09
  Plaats
  Bennebroek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten