Projectmanager IV (Cobit, BiSL, ASL, ITIL, SCB én IPM)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
750
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 33 opdrachten
  • H Consultancy Groep b.v. 2499 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-05-2016

Einddatum

01-05-2017

Optie op verlenging

Ja 2x1jr

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

20-04-2016 om 17:00 uur

Voor de Afdeling Informatievoorziening Ontwikkeling zoeken wij een ervaren projectmanager Informatievoorziening. Jij levert jouw eigen (deel)projecten op, draagt ze over aan de staande organisatie en evalueert ze. Dat doe je tijdig, juist en volgens de afspraken die gemaakt zijn met de opdrachtgever. Daarbij zorg je voor (tussentijdse) rapportages. De projectopdrachten en projectplannen die je maakt zijn SMART, afgestemd met de opdrachtgever en passen binnen de eigen projectenportefeuille en binnen de activiteiten van Rijkswaterstaat en/of externe partijen. Je houdt daarbij natuurlijk rekening met de politieke, maatschappelijke en organisatorische haalbaarheid.

Functie eisen

  • Je hebt 3 tot 5 jaar aantoonbare ervaring in het leidinggeven aan projecten.

  • Je hebt aantoonbare kennis van Rijkswaterstaat, overheidsorganisaties, gemeenten en/of provincies en de opbouw en functionele verhoudingen binnen en tussen die organisaties.

  • Je hebt kennis van informatiesystemen binnen een overheidsorganisatie.

  • Je hebt 1 tot 3 jaar aantoonbare ervaring met projectmanagementmethoden en -technieken, zoals IPM en SCB.

  • Je hebt kennis van en ervaring met Cobit, BiSL, ASL en ITIL.

  • Je hebt aantoonbare kennis –en ervaring met integrale veiligheid.

  • Je hebt relevante ervaring met het aansturen van marktpartijen.

LET OP

Deze functie is géén ICT projectmanagement functie pur sang. De combinatie van Informatievoorziening binnen de overheid (Cobit, BiSL, ASL en ITIL), ervaring met (civiel/elektro) technische projecten (IPM-model) én contractmanagement (SCB) is de ervaring die wij zoeken. Voldoe je hier niet aan, dan verzoeken wij je nadrukkelijk om niet op deze functie te reageren.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten