Adviseur Betalingsverkeer tolheffing

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
15-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
627
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.
Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.
Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2516 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

01-05-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja t/m 2017

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

21-04-2016 om 17:00 uur

Najaar 2015 is de Wet tijdelijke tolheffing Blankenburgverbinding en ViA15 aangenomen welke een grondslag biedt voor tolheffing op deze nog te ontwikkelen verbindingen. Voor een versnelde aanleg van deze verbindingen is tolheffing noodzakelijk. De tolheffing zal plaatsvinden op basis van free flow. Weggebruikers worden geregistreerd met ANPR-camera’s, hierdoor hoeven de weggebruikers niet te stoppen bij een tolpoortje maar kunnen gewoon doorrijden. Onder leiding van DG Bereikbaarheid van het Ministerie vormt Rijkswaterstaat de tolketen samen met de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) en de Inspectie voor Leefomgeving en Transport (ILT). Binnen de tolketen is Rijkswaterstaat onder andere verantwoordelijk voor de inningsketen. Het project bevindt zich nog in de verkenningsfase. Momenteel neemt RWS het initiatief om samen met haar ketenpartners uitgangspunten te bepalen voor het betalingsverkeer van de tolketen.

Functie eisen

 • Je hebt verdiepte domeinkennis. op het gebied van betalingsverkeer.

 • Je hebt aantoonbare verdiepte kennis van automatisering in multidisciplinaire omgeving (IA) aantoonbare kennis/ervaring in veiligheidskritische toepassingen (IA).

 • Je hebt ervaring met het opstellen van informatiestrategieĂ«n binnen het BV domein.

 • Je hebt aantoonbare advieservaring op directieniveau en in interdepartementale samenwerkingsverbanden.

 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van informatiemanagement, bestuurs- of bedrijfskunde.

 • Je hebt ervaring (indicatief 5-7 jaar) met architectuurontwerp in grote en complexe organisaties.

 • Je hebt kennis van in de markt verkrijgbare ICT-oplossingen.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  18-04-2016 17:50
  Plaats
  Heythuysen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten