Adviseur Betalingsverkeer

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
15-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
3
Bekeken
612
Status
Gesloten
Referentie
20118867

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315 AB Apeldoorn

T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118867 Tijdelijke inhuur

Voor Rijkswaterstaat zijn wij op zoek naar een Senior Adviseur Betalingsverkeer.

Aanleiding

Najaar 2015 is de Wet tijdelijke tolheffing Blankenburgverbinding en ViA15 aangenomen welke een grondslag biedt voor tolheffing op deze nog te ontwikkelen verbindingen. Voor een versnelde aanleg van deze verbindingen is tolheffing noodzakelijk. De tolheffing zal plaatsvinden op basis van free flow. Weggebruikers worden geregistreerd met ANPR-camera’s, hierdoor hoeven de weggebruikers niet te stoppen bij een tolpoortje maar kunnen gewoon doorrijden. Onder leiding van DG Bereikbaarheid van het Ministerie vormt Rijkswaterstaat de tolketen samen met de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW), Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) en de Inspectie voor Leefomgeving en Transport (ILT). Binnen de tolketen is Rijkswaterstaat onder andere verantwoordelijk voor de inningsketen. Het project bevindt zich nog in de verkenningsfase. Momenteel neemt RWS het initiatief om samen met haar ketenpartners uitgangspunten te bepalen voor het betalingsverkeer van de tolketen.

Eén Rijkswaterstaat

Als senior adviseur betalingsverkeer begrijp je als geen ander de complexiteit van het betalingsverkeer. Je kent het klappen van de zweep door je ervaring als adviseur bij strategisch/complexe en politiek-bestuurlijke dossiers en processen. Jij hebt een ambitieuze en onderscheidende visie op de inrichting van betalingsverkeer en ontwikkelt het functioneel ontwerp van de inningsketen. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beschrijving, het uitdragen van en toezien op toepasbare inningsketen (incl. data, applicatie en technische infrastructuur) op strategisch niveau in verbinding met de strategie van de organisatie. Je waarborgt voor de organisatie beschikbare kennis over de ontwikkelingen die rond deze architecturen spelen en hieraan gerelateerde technologie. Je onderbouwt en beschrijft scenario’s en draagt dit uit naar het management. Je ontwikkelt kaders voor de ontwikkeling, monitoring en implementatie van het functioneel ontwerp van de inningsketen. Vanuit jouw expertise adviseer je over te verwachten trends op het gebied van betalingsverkeer en vertaal je deze naar strategische beleidsdoelstellingen en noodzakelijke ontwikkelingen.
Binnen dit project ben je intermediair tussen RWS en de overige ketenpartners. Binnen het project heb jij een grensverleggende en/of innovatieve expertrol. Jij bent toonaangevend binnen jouw vakgebied. Je brengt kaders aan en bepaalt mede de koers op het gebied van het betalingsverkeer. Daartoe geef je inhoudelijk advies. Je opereert op strategisch niveau en beweegt je soepel binnen het politiek-bestuurlijke speelveld. Je weet belangrijke personen vroegtijdig te betrekken en te verbinden aan jouw project. Je zorgt voor het halen van de projectresultaten en hebt inzicht in de verschillende belangen en expertises. Deze weet je optimaal te benutten. Je levert hiermee alle input voor de in een volgende fase te ontwikkelen inningsketen in de vorm van een helder plan van aanpak.

Samen met anderen

Je betrekt effectief de relevante actoren bij het opstellen van het functioneel ontwerp van de inningsketen. Je bereikt in- en externe afstemming over kaders, doelen, scope en wensen en
realiseerbaarheid bij diverse actoren. Je stemt af met architecten en programmamanagers binnen en buiten RWS voor het betreffende werkveld en realiseert daar domeinoverstijgende samenwerking. Je geeft adviezen en creëert draagvlak met betrekking tot te verwachten trends, strategische beleidsdoelstellingen en de benodigde ontwikkelingen.

Elke dag beter

Je levert een aantoonbare richtinggevende bijdrage aan de ontwikkeling van de inningsketen voor het project tijdelijke tolheffing. Je hebt consensus over te volgen koers voor komende jaren op basis van integrale analyses bereikt. Je hebt issues en wijzigingsvoorstellen voor het verbeteren van bestaande architectuurkaders aangedragen. Je draagt nieuwe inzichten over aan collega’s. Je bent op de hoogte van de laatste trends en in- en externe ontwikkelingen en je vakkennis houd je actueel.

Functie-eisen

 • Werk- en denkniveau Wo

 • Je hebt een afgeronde opleiding op het gebied van informatiemanagement, bestuurs- of bedrijfskunde.

 • Je hebt verdiepte domeinkennis.

 • Je hebt ervaring met het opstellen van informatiestrategieën binnen het BV domein.

 • Je hebt aantoonbare verdiepte kennis van automatisering in multidisciplinaire omgeving (IA) aantoonbare kennis/ervaring in veiligheidskritische toepassingen (IA).

 • Je hebt aantoonbare advieservaring op directieniveau en in interdepartementale samenwerkingsverbanden.

 • Je hebt kennis van in de markt verkrijgbare ICT-oplossingen.

 • Je hebt ervaring (indicatief 5-7 jaar) met architectuurontwerp in grote en complexe organisaties.

Meest essentiële competenties

 • Je bent RADIO-V: resultaatgedreven, aanspreekbaar, dienstverlenend, integer, ondernemend en verbindend.

 • Innovatief handelen

 • Overtuigingskracht

 • Organisatiesensitiviteit

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Utrecht

Startdatum

25-04-2016

Duur

31-12-2016

Optie op verlenging

ja, tot uiterlijk 31-12-2017

Inzet

36 uur per week

Tarief

marktconform

Sluitingsdatum

20-04-2016

Sluitingstijd

14:00

Intakegesprek

NNB

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  16-04-2016 16:30
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  18-04-2016 16:07
  Plaats
  Laren

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-04-2016 10:18
  Plaats
  Abcoude

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten