Intermediair
Sterksen
Geplaatst op
15-04-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Regio: Gorinchem
Reacties
0
Bekeken
1879
Status
Gesloten
Referentie
Sterk.3578-FLNC-NL-150417

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Ben jij dé expert op het gebied van kwaliteit en durf jij het aan om de QESH visie van Vreugdenhil verder te ontwikkelen? Hou jij ervan om met je voeten in de klei te staan en ga jij deze serieuze uitdaging aan op strategisch, tactisch én uitvoerend vlak binnen een groeiende foodproductie omgeving? Breng dan samen met jouw team ons QESH beleid naar the next level!

Vreugdenhil Dairy Foods is gespecialiseerd in de productie van melkpoeders en zuivel-ingrediënten voor de levensmiddelenindustrie. Vanuit fabrieken in Barneveld, Gorinchem en Scharsterbrug en ons hoofdkantoor in Voorthuizen, leveren we aan afnemers overal ter wereld. Werken bij Vreugdenhil, betekent werken bij een ambitieus en maatschappelijk betrokken bedrijf. Zo willen wij de meest duurzame melkpoederonderneming ter wereld zijn, te realiseren door verantwoord te groeien: sámen met onze ruim 300 medewerkers, onze klanten, onze melkveehouders en overige ketenpartners. Plezierig en professioneel samenwerken staat bij Vreugdenhil voorop. Waar je ook rondloopt, overal proef je de prettige en informele werksfeer.

Functiebeschrijving

Je neemt eigenaarschap over de QESH agenda, vertaalt onze ambities naar een helder QESH beleid en zet dit feilloos om naar de operationele uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen, verder ontwikkelen en borgen van het kwaliteits-, veiligheids- Arbo & Milieu beleid voor onze grootste productielocatie in Gorinchem. Je bent daarnaast actief betrokken bij de bepaling en uitvoering van het beleid en de doelstellingen van Vreugdenhil Dairy Foods als geheel.

Je leidt en stuurt de QESH afdeling bestaande uit circa 10 medewerkers, waaronder het laboratorium en bent verantwoordelijk voor:

Het in compliance zijn van de veiligheids- en milieuzorgsystemen, volgens de geldende in- en externe richtlijnen, wetgeving en specificaties;Het signaleren van verbeterpunten en initieren en implementeren van verbetervoorstellen;Je belangrijkste doelstellingen zijn:
Focus: trainen en overtuigen van medewerkers, organiseren en begeleiden van externe audits;

Verbeteren: je brengt ons kwaliteitsniveau én de kwaliteitsbeleving op een hoger plan.

Controle: toezien op de controle/analyse werkzaamheden, klachtenafhandeling en blokkeringen/vrijgave.

Je bent daarbij het aanspreekpunt voor externe partijen zoals klanten, leveranciers, certificerende instellingen en overheidsinstanties;Direct betrokken bij productverbetering/ -vernieuwing en de implementatie hiervan in productie;Je werkt samen met diverse disciplines en bent sparringpartner van de Locatie Manager en de overige MT leden.

Functie-eisen

Afgeronde HBO/academisch opleiding levensmiddelentechnologie, chemisch technologie of vergelijkbaar;Circa 10 jaar ervaring in een kwaliteits (gerelateerde) functie in de FMCG/ foodproductie, chemie, farmaceutisch industrie of vergelijkbare omgeving;Aantoonbare ervaring met opzetten en uitvoeren van verbeterprojecten;Pro actieve persoonlijkheid met doorzettingsvermogen, overtuigingskracht en tactvolle aanpak;Je bent in staat om gestructureerd mensen, middelen, systemen en processen in te richten en zowel zelf als in teamverband uit te (laten) voeren. Kortom: ‘je zet in beweging';Affiniteit met opereren in een platte organisatie waar de lijnen kort zijn.

Arbeidsvoorwaarden

Full-time Interim positie (40 uur p/w);Tarief in overleg;3 tot 6 maanden met optie tot verlenging.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten