Dot.Net Ontwikkelaar (6FTE).

Opdrachtgever
ICQ-Groep
Geplaatst op
18-04-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
2
Bekeken
757
Status
Gesloten
Referentie
20118873

Afrondingstoelichting

Beste relatie,

Allereerst willen wij u bedanken voor uw reactie op deze opdracht.
Uit de diverse ontvangen aanbiedingen hebben we een keuze gemaakt.

De kandidaat die wij aan onze opdrachtgever hebben voorgesteld, heeft inmiddels een persoonlijke bevestiging van aanbieding van ons ontvangen.

Mocht u deze maal niet door ons zijn geselecteerd, hopen wij toch dat u onze aanvragen blijft volgen. Wij danken u voor de genomen moeite ons uw CV en motivatie te hebben toegezonden.
Indien u nog niet in ons bestand bent opgenomen, zullen we dat spoedig doen. Wij zullen u dan proactief informeren over ons actuele aanbod van nieuwe opdrachten.

Onze opdrachten treft u tevens op onze website www.icq.careers aan onder de tab “vacatures”. Daarnaast kunt u ons aanbod volgen via Twitter, Facebook en LinkedIn.

Met vriendelijke groet,

ICQ Groep

Loolaan 22
7315AB Apeldoorn
Postbus 1458
1300 BL Almere
T 055-303 1464
E info@icq.careers
W www.icq.careers


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 33 opdrachten
 • KPN Consulting 235 opdrachten
 • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Aanvraag 20118873 Tijdelijke inhuur

Voor KvK zijn we op zoek naar een Dot.Net Ontwikkelaar (6FTE).

Opdracht Omschrijving

De Kamer van Koophandel opereert vanuit de wensen en behoeften van de nieuwe generatie ondernemers die snel toegang tot de juiste informatie verlangt, die sector- en grensoverschrijdend zakendoet en volop participeert in (online) netwerken.
Wij zijn een moderne publieke dienstverlener die haar data, kennis en adviesdiensten zoveel mogelijk online beschikbaar stelt. De KvK wil zo snel en zo goed mogelijk verbeteringen voor haar klanten doorvoeren in de online dienstverlening.
Hiermee helpen we ondernemers succesvol hun bedrijf te starten, diensten en producten te innoveren en hun groeiambities waar te maken in binnen- en buitenland. Deze ambitie willen wij ook intern uitstralen. De afdeling ICT speelt hierbij vanzelfsprekend een cruciale rol.
De ICT afdeling van de Kamer van Koophandel is een dynamische omgeving. Er is veel ruimte voor vernieuwing binnen de teamkaders en architectuur. Er wordt gewerkt in scrum teams.
Er wordt redelijk veel nieuw gebouwd maar er is natuurlijk ook onderhoud dat gedaan moet worden. Binnen de ICT afdeling is er een open en vrije cultuur waar iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft. De werktijden zijn flexibel waardoor werk en privé goed op elkaar afgestemd kunnen worden.

Wat ga je doen?
Een ICT Ontwikkelaar wordt geacht in teamverband te werken aan nieuwe en onderhoud van bestaande programmatuur. Als team wordt er per scrum sprint bepaald in samenwerking met de producteigenaar wat er opgepakt gaat worden en werkt samen uit wat er ontwikkeld moet worden.
De kandidaat ontwikkelt mee aan de website van de Kamer van Koophandel. De dot.net ontwikkelaar integreert content (tridion CMS) en de opmaak (HTML en Javascript) tot een websitepagina.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een Ontwikkelaar die van zijn vak houdt en altijd op zoek is naar verbetering en dit ook kan uitdragen naar zijn collega’s. Je moet open staan voor verandering en actief meedoen in het team. Daarbuiten moet je gedegen kennis hebben van het vakgebied en de ontwikkeltaal.

Concrete ervaring met

 1. Afgeronde HBO/WO Opleiding, bij voorkeur op het gebied van Informatica

 2. 3 jaar of meer ervaring als dot.net website ontwikkelaar. (backend van websites)

 3. Ervaring met Tridion (CMS).

 4. Ervaring met Scrum-Agile en/of Devops

 5. Ervaring met continuous-delivery.

 6. Ervaring met Continuous Integration.

 7. 5 Jaar of meer ervaring in een scrum/agile ontwikkeling.

 8. Up-to-date kennis en uitgebreide praktijkervaring met gangbare technologieën.

 9. In staat om functionele eisen en overall architectuur te vertalen in toepassingen gestoeld op gangbare methoden, technologieën, frameworks en tooling.

 10. Zelfstandig en samenwerkend in een team tot resultaten kunnen komen.

 11. In staat om gemaakte keuzes met duidelijke argumentatie uit te dragen aan andere ontwikkelaars, de keuze(s) te verdedigen en ‘hands-on’ te ondersteunen.

 12. Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Functie wensen

 1. ITIL V3, PRINCE 2 Foundation gecertificeerd

 2. Ervaring met Overheidsstandaarden zoals Nora, Stuf, etc.

 3. Ervaring met ontwikkeling van websites voor overheidsorganisaties gericht op ondernemers.

 4. Ervaring met unit testing

 5. Ervaring met Json, XML, SQL Server, HTML5, CSS3, Javascript

 6. Ervaring met Entity Framework,WebPages model en/of MVC

 7. Ervaring met het CMS pakket tridion.

 8. Ervaring met Maven, Jenkins, SoapUI

 9. Ervaring met Design patterns, Object Oriented modellering, Component-based development, Webservices, Service Oriented Architecture (SOA), Test Driven Development (TDD)

Competenties

 • Analytisch vermogen: Kandidaat maakt complexe analyses en verbindt vraagstukken en opdrachten met de bestaande visie, doelstellingen en concepten, zoekt hierbij naar alternatieven

 • Kritisch doorvragen: De kandidaat plaatst het vraagstuk of probleem in een breder kader en bevraagt dit vanuit verschillende invalshoeken

 • Resultaatgericht: Stelt (strategische) uitdagende maar realistische doelen en zet zich in om op efficiënte en effectieve wijze unieke prestaties te leveren

 • Creativiteit: Komt met ongebruikelijke oplossingen en nieuwe unieke concepten en co-creëert met de creativiteit van anderen om tot vernieuwing te komen.

 • Communiceren: De kandidaat verwoordt gedachten helder en vlot, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden

Wat doen wij voor jou?
Wij bieden een uitdagende functie in een boeiend werkveld. Jij kunt een belangrijke bijdrage leveren aan het succes en de herkenbaarheid van de nieuwe Kamer van Koophandel.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag

Locatie

Utrecht

Startdatum

zsm

Duur

12 maanden

Optie op verlenging

12 maanden

Inzet

40 uur per week

Tarief

marktconform

Sluitingsdatum

22-04-2016

Sluitingstijd

12.00 uur

Intakegesprek

12/13 mei

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

 • CV in Word-formaat in de taal van de uitvraag;

 • Motivatie geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegaan op de aansluiting op de opdracht en opdrachteisen;

 • Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);

 • Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl.BTW);

N.B.

 • Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.

 • Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.

 • U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  18-04-2016 16:24
  Plaats
  Den Bosch

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  19-04-2016 14:28
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten