Trainer opfriscursus PLSQL/Linux en SQL

Opdrachtgever
Westhaghe Training & Advies
Geplaatst op
19-04-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Budget
250 - 1.000 euro
Op locatie
Leeuwarden
Reacties
0
Bekeken
193
Status
Gesloten
Referentie
PLSQL-training

Omschrijving

Voor een klant zijn wij op zoek naar een trainer die opfriscursussen in PLSQL / Linux en SQL waarbij de deelnemers ook geprikkeld worden om te vragen waar zij tegenaan lopen en wellicht dat zij achter een werkplek zitten om direct ook het te kunnen toepassen.

Het aantal deelnemers is nog niet bekend, dit zal nog nader worden geïnventariseerd. De volgende cursussen wil de klant graag inplannen:

  1. Opfriscursus PLSQL

  2. Opfriscursus Linux

  3. Opfruscursus SQL

Wij zoeken het liefst een trainer die alle drie de onderwerpen kan verzorgen. Het gaat hierbij om een hands-on training die geheel op maat ingericht wordt. De doelgroep zijn testers, dba-ers, applicatie beheerder (TAB) en ontwikkelaars.

Vanuit de klant is het liefste eerst een intake (op locatie) om vervolgens met een plan te komen t.a.v. de gewenste training per gebied.

Ben jij een trainer die deze trainingen kan verzorgen, dan komen wij graag in contact met jou. U kunt contact opnemen met Hans-Peter Hartog of Jarno Bakker op 020-3080466.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten