Senior ontwikkelaar

Intermediair
KPN Consulting
Geplaatst op
18-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
75
Op locatie
Nieuwegein
Reacties
1
Bekeken
772
Status
Gesloten
Referentie
63325 AK

Omschrijving

Voor de Rabobank zijn we op zoek naar een Senior ontwikkelaar met tenminste 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Profiel omschrijving

Betreft een senior development functie binnen de afdeling Transacties Betalen & Sparen. Binnen dit programma wordt de Online Internetbankierfunctionaliteit voor Rabobank ontwikkeld voor zowel Particulieren als Zakelijke klanten van de Rabobank. De afdeling kenmerkt zich door het credo "Always On / Always Change" wat de hoge dynamiek benadrukt.
Verschillende voor de bank essentiële veranderingen moeten de komende jaren gestalte gegeven worden. Zo wordt met de introductie van Grootzakelijke klanten op het huidige Rabobank Internetbankierplatform in korte tijd veel nieuwe functionaliteit ontwikkeld voor deze doelgroep en wordt aangesloten op een nieuwe back-end systeminfrastructuur in de keten. Het platform an sich bestaat uit een front- en backend systeem. Deze rol betreft een senior developer positie.

Als onderdeel van een nieuw te vormen team wordt gezocht naar iemand die zich in korte tijd kan inwerken op nieuwe materie. Het agile scrum team vormt onderdeel van het DevOps Cluster Verantwoording & Informatie waar in totaal nu 3 teams voor opgesteld staan. In deze rol wordt een echte teamplayer gezocht, met goede sociale vaardigheden. Goede communicatieve vaardigheden zijn een absolute must, zowel qua samenwerking binnen het eigen team, met de andere teams binnen OI DevOps Cluster als ook betrokkenen buiten het cluster.

Kennis & Ervaring

Aantoonbare ervaring met bijv. Java, JBOSS, Jackson, Junit, Spring, Jenkins, Maven en JSON. Tevens is ervaring met werken in een Agile Scrum team een vereiste. Het gaat om een senior dus ervaringsjaren is minimaal 5.

Gaarne deze eisen in uw motivatie toelichten. Niet met “ja” of “nee” of “zie CV’, maar middels een korte concrete toelichting.

Wensen

Aanvullende wensen zijn Cucumber en eventuele ervaring met (de introductie van) DevOps.

Sluitingsdatum

19-04-2016

Sluitingstijd

17:00

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te zijn

 • CV in Word-formaat voorzien van de 3 meest relevante (recente) projecten.

 • Motivatie afgestemd op de functie eisen.

 • Beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen).

 • Uurtarief (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.

 • Aanbiedingen op basis van exclusiviteit

 • Na ontvangst van de aanbieding ontvangt u binnen 12 uur een reactie, via de mail of telefoon

 • Voor deze aanvraag geldt een kosteloze inwerkperiode van 2 weken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  19-04-2016 23:50
  Plaats
  Den Haag

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten