Ontwikkelaar Java/JBOSS/Jackson/Junit

Opdrachtgever
Templeton & Partners
Geplaatst op
18-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
55
Op locatie
Nieuwegein
Reacties
0
Bekeken
18
Status
Gesloten
Referentie
CI/0002

TOP-Opdrachtgevers

  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • KPN Consulting 244 opdrachten

Omschrijving

Voor mijn klant ben ik met spoed opzoek naar een Ontwikkelaar Java/JBOSS/Jackson/Junit, Nieuwegein

Locatie

Nieuwegein

Richttarief

€55,- per uur

Uren

40

Startdatum

02-05-2016

Einddatum

31-12-2016

Inhoud van de functie

Betreft een senior development functie binnen de afdeling Transacties Betalen & Sparen. Binnen dit programma wordt de Online Internetbankierfunctionaliteit voor eindklant ontwikkeld voor zowel Particulieren als Zakelijke. De afdeling kenmerkt zich door het credo "Always On / Always Change" wat de hoge dynamiek benadrukt.
Verschillende voor de bank essentiële veranderingen moeten de komende jaren gestalte gegeven worden. Zo wordt met de introductie van Grootzakelijke klanten op het huidige klant Internetbankierplatform in korte tijd veel nieuwe functionaliteit ontwikkeld voor deze doelgroep en wordt aangesloten op een nieuwe back-end systeminfrastructuur in de keten. Het platform an sich bestaat uit een front- en backend systeem. Deze rol betreft een senior developer positie.

Wat voor type persoon wordt gezocht (competenties)
Als onderdeel van een nieuw te vormen team wordt gezocht naar iemand die zich in korte tijd kan inwerken op nieuwe materie. Het agile scrum team vormt onderdeel van het DevOps Cluster Verantwoording & Informatie waar in totaal nu 3 teams voor opgesteld staan. In deze rol wordt een echte teamplayer gezocht, met goede sociale vaardigheden. Goede communicatieve vaardigheden zijn een absolute must, zowel qua samenwerking binnen het eigen team, met de andere teams binnen OI DevOps Cluster als ook betrokkenen buiten het cluster.

Harde functie eisen
Aantoonbare ervaring met bijv. Java, JBOSS, Jackson, Junit, Spring, Jenkins, Maven en JSON. Tevens is ervaring met werken in een Agile Scrum team een vereiste. Het gaat om een senior dus ervaringsjaren is minimaal 5.

Pre's
Aanvullende wensen zijn Cucumber en eventuele ervaring met (de introductie van) DevOps.

Ik verneem graag of er interesse is en/of u beschikbaar bent. Graag ontvang ik een update van uw cv.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten