Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
18-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
913
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • WTS Detachering 27 opdrachten
 • KPN Consulting 243 opdrachten
 • Novaccent 21 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

01-05-2016

Einddatum

01-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

20-04-2016 om 12:00 uur

Het betreft de eenheid Belastingen binnen de gemeente Amsterdam.
Binnen het programma VIB (Vernieuwing Informatievoorziening Belastingen) is d.m.v. een Europese aanbesteding een standaardpakket aangekocht ter vervanging van het huidige systeem. Dit is breder dan alleen een ICT project, aangezien ook processen en werkwijzen aangepast zullen worden.
In de implementatiefase van het programma VIB zijn er meerdere projecten te onderscheiden, waaronder een project Processen & Organisatie’ en 'Gegevenskwaliteit' maar ook 'Implementatie', 'Koppelingen' en 'Testen & Acceptatie'.

Het testen van de functionaliteiten en koppelingen is een cruciaal onderdeel van het programma. Hiervoor is binnen het programma VIB een apart spoor gedefinieerd. Hier zijn verschillende partijen bij betrokken. De grootste partijen hierin zijn de business (Belastingmedewerkers A'dam), de externe leverancier en de ICT eenheid van Amsterdam. Een integrale sturing op dit onderdeel is van groot belang en moet worden aangestuurd door een dedicated testmanager die verantwoordelijk wordt voor het bepalen van een goede teststrategie en het testen en accepteren van de vernieuwde
informatievoorziening Belastingen.

EISEN

 • De kandidaat beschikt minimaal over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Dit werk- en denkniveau is opgedaan door relevante werkervaring en/of een minimaal behaald HBO diploma.

 • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring in de laatste 8 jaar met IT implementatieprojecten.

 • De kandidaat heeft minimaal 8 jaar ervaring in de laatste 15 jaar als testmanager

WENSEN

 • kandidaat is ISEB (ISTQB) gecertificeerd

 • kandidaat heeft ervaring opgedaan bij een overheidsof gemeentelijke instantie

 • kandidaat heeft kennis van TMAP next

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  18-04-2016 22:41
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  19-04-2016 11:28
  Plaats
  Ede

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten