Beleidsadviseur

Intermediair
H Consultancy Groep b.v.
Geplaatst op
19-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Zuid Holland
Reacties
2
Bekeken
811
Status
Gesloten
Referentie
wpjob-1645

Omschrijving

Voor een gemeente in Zuid Holland zijn wij op zoek naar een Beleidsadviseur Financiën AO/IC, die gaat adviseren over de opzet en uitvoering van de verbijzonderde interne controle en het algemeen financieel beleid. Samen met de andere medewerkers van het team FC wordt de Beleidsadviseur Financiën AO/IC een vakbekwame vertegenwoordiger van het team dat procesverantwoordelijk is voor alle financiële processen binnen de gemeente.

Het team Financiële Concerntaken verbindt de organisatie en het bestuur en is verantwoordelijk voor de planning en control cyclus. Het team stelt onder andere de programmabegroting en de tussentijdse rapportages op. Bovendien ontwikkelt en implementeert team Financiële Concerntaken het financieel beleid van de gemeente en verzorgt het de volledige financiële advisering aan alle afdelingen binnen gemeente.

Taken

Signaleert ontwikkelingen en zet de gevolgen daarvan om in voorstellen voor aanpassingen in het gemeentelijke beleid en de uitvoeringsregels.
Levert een bijdrage aan de realisatie van de verschillende P&C producten
Doorontwikkeling van de verbijzonderde interne controle en AO/IC
Advisering over financiële kaders en verordeningen
Begeleiding van diverse (deel)projecten

Vereisten

Minimaal HBO werk- en denkniveau, blijkend uit een afgeronde economische/ financiële opleiding op HBO/WO-niveau
Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het vakgebied AO/IC
Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in de laatste 10 jaar in een financiële functie op beleidsmatig niveau bij de (lokale) overheid

Competenties

Vakmanschap; volgt de actuele financiële landelijke ontwikkelingen op de voet en herkent vlot knelpunten en kan je deze vertalen naar de gemeentelijke situatie
Verbinder
Resultaatgericht
Bestuurlijk sensitief

Bij het ontvangen van uw spoedige reactie (inclusief 2 referenties – zonder referenties wordt uw reactie voor deze aanvraag niet in behandeling genomen- ) gaat H Consultancy Groep b.v. er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend en daarmee onnodig werk verricht wordt.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  20-04-2016 10:21
  Plaats
  Nootdorp

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-04-2016 12:43
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten