Toetser werk, zorg en inkomen

Intermediair
Detabem
Geplaatst op
19-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Uurtarief
48
Op locatie
Zoetermeer
Reacties
1
Bekeken
867
Status
Gesloten

Omschrijving

Start

z.s.m.

Eind

6 maanden

Verlenging

ja, optie

Uren

Indienen: 21 april, gaarne met CV en uurtarief , incl reiskosten

Detabem is op zoek naar een toetser,

Gemeente Zoetermeer
Zoetermeer is uitgegroeid tot een moderne, complete stad. In het stedennetwerk van Haaglanden en in de Delta-metropool nemen we een centrale plaats in. De inwoners waarderen 'hun' stad als een stad met veel ruimte en groen, een goede infrastructuur en een hoog voorzieningenniveau. In Zoetermeer wonen ongeveer 124.000 inwoners. De stad heeft ongeveer 48.000 arbeidsplaatsen te bieden.

Toekomstvisie
Zoetermeer blijft in beweging. Er ligt een toekomstvisie voor 2025, die inzet op het continueren van de vitale stad die we nu zijn. Die toekomstvisie, samen met het Masterplan en het Meerjaren-investeringsplan, moet ervoor zorgen dat Zoetermeer een aantrekkelijke stad blijft. Een stad met een gezonde financiële basis, waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Daar hoort een organisatie bij, die succesvol met die dynamiek en ontwikkelingen om kan gaan en klaar is voor de toekomst. Om die toekomstgerichte organisatie te worden, wordt gewerkt aan een diepgaande organisatieontwikkeling.

De afdeling Werk, Zorg en In komen (WZI)
De afdeling Werk, Zorg en Inkomen biedt dienstverlening op het gebied van reïntegratie, werk en zorg voor de inwoners van Zoetermeer. De afdeling Werk, Zorg en Inkomen bestaat uit een vijftal teams, t.w. Beleid & Implementatie, Zorg en Inkomen, Werk en Inkomen, Handhaving en Bedrijfsbureau. Deze teams worden aangestuurd door een teammanager. De afdeling wordt aangestuurd door het afdelingshoofd.

Opdracht
De gemeente Zoetermeer zoekt een toetser. Hij/zij moet beslissen, toetsen en coachen. De toetser is lid van het intaketeam. In noodgevallen zal de toetser dan ook intakes afdoen. Het is van groot belang dat de toetser uitstekende wetskennis heeft en de relevante jurisprudentie bijhoudt. Het gaat dan met name om kennis van de Participatiewet, IOAW, IOAZ en Awb. Bij voorkeur heeft de toetser op hoofdlijnen ook kennis van BBZ.

Gunningscriteria (weging)
1.Afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO-niveau (35%)
2.Minimaal 2 jaar ervaring gedurende de laatste 5 jaar in een soortgelijke functie (45%)
3.Selectiegesprek in de tweede beoordelingsfase (20%)

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties hierin opnemen.

De gemeente heeft een limiet gesteld aan het uurtarief, vergelijkbaar met een schaal 9 functie.

Met vriendelijke groet, Detabem, wij nemen altijd contact met u op, wel zo netjes.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    21-04-2016 13:01
    Plaats
    Nootdorp

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten