Handhavingsjurist Wabo-bouwen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
1174
Status
Gesloten

Omschrijving

Startdatum

1-5-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

24

Sluitingsdatum

25-4-2016 om 9:00 uur

Je komt te werken bij de Omgevingsdienst Regio Utrecht (ODRU), maar gaat voornamelijk werken voor twee van de deelnemende gemeenten. Voor één gemeente in het bijzonder spelen diverse handhavingszaken die op korte termijn kordaat en professioneel moeten worden opgepakt. Dit vraagt dat je het leuk vindt om in een dynamische omgeving te acteren en in staat bent om naast consistent te handelen in je eigen dossiers ook de verbanden met andere zaken en beleidsuitgangspunten doorziet en verbeterpunten bespreekbaar maakt vanuit een praktische hands-on mentaliteit. Je bent nauwkeurig en oplossingsgericht.

Je werkt voor de twee gemeenten samen in een klein team van enkele juristen en toezichthouders. Het accent bij jouw taken ligt bij het oppakken van nieuwe handhavingstaken. We verwachten van je dat je enerzijds zelfstandig kunt opereren, maar dat je anderzijds samenwerkt en afstemt met je collega’s die ook voor dezelfde gemeenten werken. Hierbij stuur je mede de toezichthouder vakinhoudelijk aan. Ook neem je bij gelegenheid deel aan het bouwteamoverleg.

Je bent gewend om je voortgang op dossiers goed te administreren en te documenteren. Wij gaan uit van een inzet van 3 dagen per week tot het einde van het jaar, met inbegrip van de gebruikelijke vakantiedagen. Een (tussentijdse) uitbreiding en/of verlenging behoord tot de opties.
Verder verwachten we van jou een flexibele instelling. Je geeft namelijk zelf acte de présence bij zittingen bij bezwaarcommissies, de rechtbank en de Raad van State. De (hoor)zittingen bij bezwaarcommissies zijn ’s avonds.
Wij werken met het zaaksysteem Squit. Bij de gemeenten wordt ook gewerkt met Mozard. Kennis van beide systemen is een pré.

Functie eisen

Minimaal 3 jaar werkervaring in de afgelopen 5 jaar als handhavingsjurist
Minimaal 2 jaar ervaring in de afgelopen 5 jaar met bouwjuridische handhavingszaken
Minimaal 1 jaar ervaring in de laatste 3 jaar met het werken bij een omgevingsdienst/ uitvoeringsdienst/milieudienst
Aantoonbare ervaring met het vertegenwoordigen van opdrachtgever in gerechtelijke procedures
Aantoonbare kennis van Squit, blijkend uit relevante werkervaring
Aantoonbare kennis van Mozard, blijkend uit relevante werkervaring

Competenties

Samenwerken
Professionaliteit
Nauwkeurigheid
Doortastendheid
Oplossingsgericht

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten