Controller affiniteit met IFRS 9

Opdrachtgever
Connected Financials bv
Geplaatst op
20-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
267
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Baker Tilly Berk NV 43 opdrachten

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in de omgeving midden Nederland ben ik op zoek naar een bancaire finance professional / controller die ervaring en affiniteit heeft met IAS/IFRS, in het bijzonder met IAS 39, IFRS 9 en IFRS 13.

IFRS is de basis waarop wij onze jaarrekening opstellen en waarop de bank wordt gestuurd. Tevens is het de basis voor veel andere financiƫle rapportages, zoals solvabiliteitsrapportages en liquiditeitsrapportages. De IFRS regelgeving verandert snel, met grote gevolgen voor de balans en resultatenrekening. IFRS 9 is de meest ingrijpende veranderingen. Het is onze verantwoordelijkheid deze veranderingen goed en tijdig doorgevoerd te krijgen. Niet alleen met het oog op onze externe stakeholders, maar ook met het oog op ons financieel management en de verschillende business lines.

Als financieel expert lever je een bijdrage aan het analyseren van (nieuwe) externe verslaggevingsregelgeving, het vertalen van deze regelgeving in interne richtlijnen, het analyseren van de accounting impact van nieuwe transacties en het meedraaien in projecten, zoals het IFRS 9 project.

Je beschikt over een sterk analytisch en conceptueel denkvermogen, je bent zelfstartend en initiatiefrijk. Organiseren en structureren zijn voor jou een tweede natuur. Goede communicatieve vaardigheden (mondeling en schriftelijk, ook in het Engels) zijn essentieel. Je bent in staat complexe zaken te doorgronden en eenvoudig weer te geven.

  • afgeronde RA-opleiding of HEAO AA

  • uitstekende kennis van Financial Accounting

  • een zorgvuldige, doortastende en analytische blik

  • een autonome en tegelijkertijd verbindende persoonlijkheid

  • goede schriftelijke- en gespreksvaardigheden

  • uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede beheersing van het Engels

Herken je jezelf in de bovenstaande eisen dan nodig ik je graag uit te reageren door je CV
te uploaden in combinatie met een korte toelichting en je uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten