ICT Beheerder Management Omgeving (Sr)

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Soesterberg
Reacties
1
Bekeken
869
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail (prive-bericht) een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • WTS Detachering 28 opdrachten
 • Novaccent 23 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

1-5-2016

Einddatum

1-5-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

21-4-2016 om 12:00 uur

Als senior beheerder lever en implementeer je na de vertaling van functioneel naar technisch ontwerp dit ontwerp, het plan van aanpak, de installatie-eisen en het testplan. Soms bouw je samen met andere applicatiebeheerders, vanwege de complexiteit. Ook participeer je in impactanalyses, projecten, in gecompliceerde externe en zware interne opdrachten.
Je controleert en verifieert de impactanalyse, voert risicoanalyses uit op de samenhang tussen de bouwstenen en adviseert de Sr Ontwerper op basis van de impactanalyse en het technisch ontwerp. Ook bereid je de implementatie van de ICT-componenten voor en zorg je voor de acceptatie van de ICT-componenten. Je toetst de ICT-componenten aan de, vanuit de Beveiligingsautoriteit, gestelde normen en stemt ze onderling met elkaar af. Daarbij houd je rekening met de overige systeem- en applicatieprogrammatuur.

Verder ontwikkel je componenten op basis van een generiek of specifiek ontwerp binnen de ICT-architecturen en -infrastructuren. Je bouwt componenten, past bestaande componenten aan en zorgt dat leveranciersproducten geschikt zijn voor koppeling aan het Defensienetwerk. Ook voer je testscenario’s uit en stel je testrapportages op. Je adviseert op basis van de testrapportages, bewaakt de samenhang tussen bouwstenen binnen het ontwerp en fungeert als laatste schakel in 3e-lijns supportproblemen. Daarbij ontwikkel je initiatieven om tot oplossingen te komen. Je analyseert verstoringen, stelt de oorzaak vast en adviseert over het treffen van modificaties of andere maatregelen. Ook breng je geautomatiseerde modificaties in de ICT-bouwstenen aan.

Tot slot werk je, op verzoek, mee aan onderzoek op het gebied van ICT-bouwstenen. Je onderzoekt de technische consequenties van de invoering en het gebruik van applicatiepakketten. Ook optimaliseer je de ICT-bouwstenen . Hiervoor geef je richtlijnen en advies. Je begeleidt en coacht andere ICT beheerders en bent 2e- of 3e-lijns aanspreekpunt voor technisch beheerders.

Standplaats: Soesterberg, Kamp Nieuw Amsterdam

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding informatica of computertechniek.

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als ICT beheerder en hebt veel ervaring op applicatiegebied.

 • Je hebt kennis van en bent gecertificeerd in applicaties binnen de IBM Tivoli Suite en UNIX Linux Platformen.

 • Je hebt kennis van en ervaring met SAM (Alcatel/Lucent), Patchmanager, OMEA, PHP en PerI.

 • Je hebt ervaring met procesgericht werken.

 • Je hebt kennis van managementsoftware (IBM/HP), ontwikkelingen op het gebied van ICT-architecturen en infrastructuren en informatisering- en organisatievraagstukken.

 • Je hebt gespecialiseerde theoretische kennis van en vaardigheid in het implementeren van ICT-architecturen en infrastructuren.

 • Je kunt goed adviseren.

 • Je bent sociaal en communicatief vaardig.

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  20-04-2016 16:14
  Plaats
  Almere

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten