Senior projectleider (opdrachtgever) technische systemen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
19-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
2
Bekeken
1210
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.

Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.

Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2562 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Startdatum

23-05-2016

Einddatum

01-06-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

02-05-2016 om 09:00 uur

Je draagt als opdrachtgever de visie van het programma Technische Systemen en Vastgoed uit en in de lijn van deze visie geeft je opdrachten aan de opdrachtnemer bij de sector TOP. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een risico gestuurde meerjarenplanning voor het programma. De opdrachtgever acteert proactief in veranderende omstandigheden en nieuwe ontwikkelingen en signaleert voorziene knelpunten. Samen met de projectorganisatie (opdrachtgever/nemer-relatie) zorg je voor een efficiƫnte uitvoering van de programma opgave. Je bent in staat om heldere managementen bestuur stukken te schrijven en acteert goed in het politiek-bestuurlijke werkveld. Je draagt zorgt voor een goede samenwerkingsrelatie met de opdrachtnemer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voortgang en de planning van de projecten binnen het programma en rapporteert hierover op de GOTIK aspecten. Je signaleert tijdig mogelijke afwijkingen en stemt bevindingen actief af met de Programmanager Technische Systemen en Vastgoed.

Functie eisen

-een afgeronde HBO opleiding in de richting van techniek, werktuigbouw of bedrijfskunde (harde eis).
-In de afgelopen 5 jaar minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring in de opdrachtgeversrol van technische installaties (harde eis).
-In de afgelopen 6 jaar minimaal 3 jaar aantoonbaar ervaring met projectmatig werken (harde eis).
-In de afgelopen 8 jaar minimaal 4 jaar ervaring als senior projectleider bij grote projecten (>500K).
-een IPMA D certificaat is een pre.
-ervaring met het opstellen van bestuursvoorstellen en financiƫle overzichten is een pre.

Over Matchd
Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  19-04-2016 22:54
  Plaats
  Spanbroek

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-04-2016 20:22
  Plaats
  Heeze

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten