Junior projectmanager

Opdrachtgever
QA4ALL Recruitment
Geplaatst op
20-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Utrecht
Reacties
0
Bekeken
752
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2554 opdrachten

Omschrijving

Voor een onze klant zoeken wij een

Junior Projectmanager Techniek

Startdatum

Medio April

Inzet

36 uur per week

Sluitingsdatum

25-04-2016

Terugkoppeling

week van 05Mei

Werkzaamheden

Voor het ORBIT zijn wij op zoek naar een jr project manager techniek. In deze functie ben je namens NSR verantwoordelijk voor de technische specificatie van de ORBIT OBU. Je bent het eerste aanspreekpunt voor leveranciers, die verantwoordelijk is voor de applicatie die op de OBU draait. Samen met hen stem je af hoe ORBIT op een zo goed mogelijke wijze ingebouwd kan worden in het materieel en draag je bij aan een kwalitatief goede werking van de keten.
Daarnaast zul je in het Proefbedrijf en de uitrolfase meewerken aan het bekijken en analyseren van technische issues die tot een verandering in het ontwerp of concept kunnen leiden (bijvoorbeeld kwaliteit, beschikbaarheid, warmteontwikkeling, etc.). Dit doe je in nauwe samenwerking met het ORBIT team. Dit team bestaat uit specialisten voor toelating, human factors, software ontwikkeling en testen, logistiek, procurement/inkoop, legal en proefbedrijf.
Met het oog op de aanbesteding van de OBU’s voor de uitrolfase voor het overig materieel ga je ondersteuning leveren aan de project manager ORBIT door helpen specificaties op te stellen, technische vragen in de RFP fase te beantwoorden en ondersteuning te leveren in de beoordeling van de biedingen en het opmaken van de contracten.
Naast dit werk van de ORBIT OBU wordt en binnenkort ook gewerkt aan een OBIS 2.0 variant van ORBIT die op de TAG/FFF en SNG (nieuwe sprinters) gebouwd gaat worden, waar andere uitgangspunten en specificaties voor gelden. Die moeten nog ontwikkeld worden.
De complexiteit van het werk zit in het feit dat de leveranciers met de producten nog in ontwikkeling zijn, de eisen aan de OBU (in de vorm van een PvE) nog in ontwikkeling zijn en dat de kennis uit het Proefbedrijf met de VIRM4 inzichten op kan leveren voor de toekomstige inbouw in het overige materieel. Het ORBIT programma staat in de belangstelling van het Ministerie van I&M en staat onder druk om op korte termijn een kwalitatief goede bijdrage te leveren op de reductie van STS passages.
Je hebt in deze functie veel contact met technisch specialisten op het gebied van electrotechniek.
Je rapporteert in deze functie aan de project manager ORBIT en bent onderdeel van de afdeling Asset Management.

Opleiding, Kennis en Werkervaring

Je hebt een nieuwsgierige en onderzoekende houding en in staat impact te hebben op je omgeving. Je acteert als verbindende factor die relatiegericht is, maar ook in staat is kritische vragen te stellen. Je hebt affiniteit met electrotechiek, mechanica en informatica en bent bekend met de spoorse sector en de CW-werkwijze van of een ander onderhoudsbedrijf. Daarnaast heb je ervaring met het opstellen van specificaties of PvE. Verder beschikt de ideale kandidaat over de volgende eigenschappen:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;

 • Ervaring met logistiek processen en treinoperatie;

 • Conceptueel goed;

 • Communicatief vaardig en in staat met verschillende culturen om te gaan;

 • Stressbestendig onder druk en flexibel;

 • Prince 2 gecertificeerd, foundation en practitioner

 • Behoudt overzicht en heeft overtuigingskracht;

 • Resultaatgericht en analytisch;

 • Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschift.

Ervaringen met (Europese) aanbestedingen is een pré

Gunningscriteria
Minimaal 2 jaar ervaring als technisch projectmanager bij voorkeur in de vervoerswereld (trein, wegvervoer, scheepvaart, luchtvaart)
Afgeronde HBO/WO opleiding
Uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschift.
Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met logistieke processen
Aantoonbare ervaring op het gebied van Prince 2

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten