Junior Internal Auditor

Intermediair
IT-Staffing Nederland B.V.
Geplaatst op
19-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Rotterdam
Reacties
1
Bekeken
730
Status
Gesloten
Referentie
30160497

Afrondingstoelichting

Beste Kandidaat,

Hartelijk dank voor de reactie op onze vacature. Via diverse kanalen hebben we erg veel reacties ontvangen en inmiddels is de selectie afgerond. Helaas hebben we jouw profiel niet geselecteerd.

Grootste reden hiervoor is dat we 2 profielen hebben gevonden met relevantie kennis en ervaring als Auditor.

Mocht je interesse hebben in meer opdrachten van IT of IP Staffing, dan zou ik je willen vragen je in te schrijven in onze portal! (www.it-staffing.nl; hier is tevens een overzicht te vinden van onze huidige openstaande opdrachten!).

Hopelijk heb ik je zo voldoende geïnformeerd. Graag tot een volgend traject met meer succes.


Omschrijving

Junior Interal Auditor

Startdatum

zo snel mogelijk in april

Duur

30 juni (met optie op verlenging)

Locatie

Rotterdam

Uren

32 tot 40 uur

De Junior Interal Audior gaat niet zelf de audit uitvoeren, maar moet echt een najager zijn die ervoor zorgt dat alle stukken tijdig binnen zijn. Uiteraard moet de kandidaat wel begrijpen hoe audits in zijn werk gaan en wat ervoor nodig is.

Voor een externe audit op de Slimme Meter Keten is behoefte aan extra capaciteit.
Hiervoor zoeken wij naar tijdelijke collega met Audit ervaring. Deze persoon moet vasthoudend, secuur en volledigheid nastreven/betrachten.
Het betreft het 'najagen' van materialen ten behoeve van de externe audit.

Inhoudelijk met betrekking tot de audit, Er wordt gevraagd om een COS 3000 verklaring, oftewel een audit op opzet, bestaan en werking. Deze audit (door een externe acccountantskantoor) wordt gedaan op basis van de P&S Eisen 2.0, een framework wat bestaat uit 15 doelstellingen en 105 maatregelen om die doelstellingen te realiseren. Iedere maatregel bevat meerdere implementatierichtlijnen die vaak over meerdere afdelingen zijn verspreidt.

Jouw rol

De periode waarin de audit plaatsvindt beslaat zes maanden, met ingang van 1 april. De werkingsperiode is dus al ingegaan.
Door de exnterne auditor wordt er van uitgegaan dat de netbeheerders het bewijsmateriaal zelf vergaren en (wanneer mogelijk vanuit vertrouwelijkheid) ter beschikking stellen aan de externe auditor. Jouw rol betreft het verzamelen, completeren en gereed maken van het bewijsmateriaal ten behoeve van de externe auditor.

verdere achtergrond informatie

Dit is voor de klant de eerste keer dat op de meetketen een audit op werking wordt uitgevoerd. We hebben in het verleden (in 2014) een audit op opzet en bestaan gehad, welke is uitgevoerd door de Auditcommissie van Netbeheer Nederland. Deze audit nam een aantal maanden in beslag voor o.m. het vergaren van bewijs uit de business, en toelichten van het bewijs toe naar de auditors. 
Wij verwachten dat de komende audit aanvankelijk zal starten met een breed verzoek om bewijsmateriaal, wat in grote mate zal overeenkomen met hetgeen in 2014 is verzameld. Dit zal aanvankelijk een hoop inspanning vragen, die afneemt naarmate enkel de processen overblijven die gedurende de hele periode bewijs op moeten leveren.
Een concreet handvat voor het verwerken is de 105 normen lijst (aflopen van de lijst).

Verwachte inzet

Wij verwachten een inzet voor circa volledige FTE voor de periode 19 april tot en met juni.

Interesse? Dan ontvangen wij graag voor 21 april 12:00 uur je recente CV, motivatie (toegespitst op de aanvraag), BSN nummer, beschikbaarheid en je uurtarief.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    22-04-2016 20:51
    Plaats
    Amsterdam

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten