Trainee Bedrijfsvoering - Duurzaamheid

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
20-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Leidschendam-Voorburg
Reacties
1
Bekeken
3021
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2555 opdrachten

Omschrijving

Organisatie

Gemeente Leidschendam-Voorburg is een ambitieuze organisatie met ca 650 medewerkers die zich de komende jaren ontwikkelt naar een regie-organisatie. Veel van de taken die we nu nog als vanzelfsprekend zelf doen, worden dan geheel of gedeeltelijk door andere partijen gedaan, of we doen ze samen met anderen.

Als organisatie geven we vorm aan Het Nieuwe Werken: slimmer, efficiënter en effectiever werken, gebruik makend van nieuwe technologieën. Ons hypermoderne kantoor biedt alle mogelijkheden om optimaal te flexwerken (flexibel, tijd- en plaats onafhankelijk). Dit creëert nieuwe vormen van samenwerking, meer eigen verantwoordelijkheid; eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid. Ook zoeken wij bewust de verbinding met elkaar. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

Opdracht

De gemeente Leidschendam-Voorburg wenst binnen de afdeling Bedrijfsvoering meerdere trainees in te zetten voor de uitvoering van het beleid. De trainees worden ingezet op diverse deelgebieden zoals Cultuurvisie, Economie en Duurzaamheid. We zoeken een trainee voor het deelgebied Duurzaamheid. De duur van de opdracht is één jaar met de mogelijkheid tot verlenging voor nog één jaar. Bij een verlenging is er de mogelijkheid tot doorstroming naar eventuele andere deelgebieden.

Leidschendam-Voorburg stelt betrokken trainees in de gelegenheid tot het opdoen van werkervaring De inhoudelijk begeleiding van de trainees wordt verzorgd door de Leidschendam-Voorburg. Het bureau dient draagt zorg voor een adequate begeleiding van alle overige aspecten.

Je CV

Je hebt een relevante afgeronde HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld in de richting Economie en Toerisme en Recreatie .
Je HBO/WO-opleiding heb je afgerond tussen 1 mei 2014 en 1 mei 2016.
Daarnaast heb je minder dan 2 jaar relevante werkervaring (stages tellen niet mee).

Competenties

Maatschappelijk betrokken
Maatschappelijke onderwerpen houden je bezig. In de media volg je berichten over politiek en bestuur. Die belangstelling en ervaring kun je ook aantonen. Je wilt er nu professioneel mee aan de slag. Je kunt je snel inhoudelijk inleven op nieuwe terreinen. Je bent nieuwsgierig, leergierig en je hebt een open instelling.

Omgevingsgericht en kunnen samenwerken
Werken bij de gemeente vraagt bij uitstek gerichtheid op de omgeving. Wil je de verbinding kunnen leggen tussen politiek, bedrijfsleven en andere belanghebbenden, dan moet je overleggen en samenwerken met verschillende partijen, met elk hun eigen rol en belangen. Inlevingsvermogen, contactvaardigheid, zelfverzekerdheid, onderhandelen en tact zijn belangrijke vereisten. Maar ook zelfinzicht, kunnen omgaan met kritiek en de bereidheid om je bij te laten sturen.

Resultaatgericht, proactief en communicatief
Een resultaatgerichte instelling heb je zeker nodig. Je werk moet uitmonden in oplossingen die praktisch uitvoerbaar zijn. Daarbij hoort ook initiatief nemen, deadlines halen en verantwoord omgaan met financiële middelen. Een goede uitdrukkingsvaardigheid (mondeling en schriftelijk) is nodig om zaken helder te kunnen verwoorden en naar de praktijk te vertalen. Je bent niet bang om voor een groep te staan en maakt daarbij gebruik van moderne (digitale) presentatietechnieken.

Tevens
Als trainee ben je ambitieus, leergierig, initiatiefrijk en betrokken. Je wilt het resultaat zien van je werk, en daar zet je jezelf 100% voor in. Jij bent een stevige persoonlijkheid, die in staat is dingen voor elkaar te krijgen

Een job voor jou? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.  

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  21-04-2016 22:13
  Plaats
  Bergen (N-H)

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten