Procurement Officer a.i.

Opdrachtgever
HeadSearch
Geplaatst op
20-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Maastricht e.o.
Reacties
4
Bekeken
670
Status
Gesloten
Referentie
Procurement Officer a.i. 2016056

Afrondingstoelichting

Beste Procurement Officer's,

Voor deze a.i. positie is inmiddels een kandidaat voorgeselecteerd om op gesprek te gaan bij onze opdrachtgever. Dank voor jullie gewaardeerde reacties, doet zich een andere opdracht voor binnen Procurement, dan neem ik graag (hernieuwd) contact op. Dank voor jullie tijd en inspanningen, we houden contact mvrgr, Hennie de Vries | HeadSearch


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2529 opdrachten

Omschrijving

HeadSearch is namens opdrachtgever op zoek naar een Procurement Officer a.i..
Start vrijwel direct tot en met 31/8/2016, met een optie op het verlengen van het contract. Inzet 38 uur per week Maastricht e.o.

Binnen de afdeling Procurement Services vervul je specifiek de rol van (uitvoerend) Procurement Officer a.i., binnen het HRM domein. Denk onder meer aan: Arbo-, Lease-, Opleidingen- en Inhuur contracten, etc., etc..
Denk daarbij aan het vernieuwen van contracten RFI's en RFP's initiëren en monitoren, uietraard in nauwe samenspraak met de business/stakeholders. Actieve "spin in't web" functie met een eigen professionele inbreng richting de business. Met de juiste attitude de business erbij betrekken. Sterk analytisch vermogen, kunnen verbinden met mensen, dingen voor elkaar weten te krijgen met een pragmatische aanpak en professionele betrokkenheid.

Specifieke aandachtgebieden/taken

Doel vd functie is het op strategisch, tactisch en operationeel niveau inkopen en aanbesteden van diensten/services op basis van klantwensen en selecteren, contracteren en beheren van leveranciers, passend binnen het geformuleerde inkoopbeleid, rapportages en bevindingen. Daarnaast het ontwikkelen, activeren, uitvoeren en bijhouden van leveranciersmanagement en kennis betreffende marktontwikkelingen ter advisering van de interne klant, zodat deze zijn doelstellingen kan realiseren.

Aansturen, coördineren en monitoren van inkooptrajecten is een structureel onderdeel van deze functie.

Dit alles in nauwe samenwerking met management en collega’s binnen de afdeling Procurement Services. Er wordt projectmatig gewerkt, in multidisciplinaire teams. Ruim ervaren teamplayer, die rol van betekenis vervult en collega's mee op sleeptouw neemt.

Interesse

Indien u zich herkent in voornoemd profiel, dan zien wij belangstellend uit naar uw reactie. Indien u zelf niet beschikbaar bent, dan stellen wij het uiteraard zeer op prijs als u iemand uit uw netwerk wilt introduceren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  20-04-2016 12:23
  Plaats
  Maastricht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  20-04-2016 20:18
  Plaats
  Heeze

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-04-2016 11:55
  Plaats
  Maastricht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  26-04-2016 12:47
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten