Opdrachtgever
ABN AMRO
Geplaatst op
21-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amersfoort
Reacties
0
Bekeken
23
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 244 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten
  • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Binnen ABN AMRO zijn wij op zoek naar een Testmanager.

Het programma heeft als doel om de Finance en Risk ketens te harmoniseren en te vereenvoudigen. Daartoe moet ABN AMRO Hypotheken (AAHG) data aan gaan leveren op basis van een standaard formaat. Tevens wil AAHG ook zelf haar deel van de Finance en Risk keten vereenvoudigen en middels een eigen alle labels overkoepelend Datawarehouse (DWH) de lokale Finance en Risk informatiebehoefte in lijn met FRAAI definities servicen. De Testmanager is verantwoordelijk voor het herijken  van het Master Test Plan, de coördinatie van alle functionele en gebruikers acceptatie testen en rapportages. De Testmanager zorgt  (op basis van het Master Test Plan) dat gebruikerstests worden voorbereid, uitgevoerd en gerapporteerd op een consistente manier. De Testmanager geeft een onafhankelijk advies - op basis van testresultaten - aan de stuurgroep. Naast bovengenoemde is de Testmanager ook verantwoordelijk voor de ketentest binnen het FRAAI programma voor zover dit het hypothekendomein betreft.

Knock-out criteria

  • Uitgebreide ervaring in de rol van Testmanager

  • Kennis en ervaring is vereist op het gebied van testen en ketentesten

  • Aantoonbare ervaring met het toepassen van gangbare testmethodes (o.a. TMap)

  • Het wordt als een groot voordeel gezien als de kandidaat bekend is met ABN AMRO Finance en Risk ketens en ABN AMRO Hypotheken, zowel met de organisaties als met de betreffende systemen

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten