SAP BASIS consultant

Intermediair
Yacht bv
Geplaatst op
20-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Alphen aan de Rijn
Reacties
1
Bekeken
698
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Beste,

Bedankt voor je reactie! Deze opdracht is helaas door onze opdrachtgever voor een nader te bepalen periode op on hold gezet. Daarom sluiten wij deze opdracht voor nu.

Gr. Yacht IT


Omschrijving

Voor onze opdrachtgever in Alphen aan de Rijn zijn wij op zoek naar een SAP BASIS consultant. Onze opdrachtgever betreft een grote internationale uitgeverij.

De reden van inhuur is dat onze opdrachtgever een SAP infrastructuur migratie wil gaan uitvoeren van het ene datacenter naar het andere. Een complex project omdat er veel verschillende partijen bij betrokken zijn. Je zult in deze rol werken met verschillende systemem; van PI, ECC tot Solution manager.

Voor deze rol zoeken wij een consultant die - naast kennis van de gevraagde modules - beschikt over veel organisatietalent en overtuiginskracht. Je zult een leading rol hebben in dit project en het is dan ook belangrijk dat je door overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden de betrokken partijen weet te managen tijdens het project.

Duur van de inhuur zal gedurende de gehele migratie zijn, we gaan uit van een periode van 3 maanden. Start van de inhuur is per direct (eventueel later starten zou in overleg bespreekbaar zijn). Standplaats is Alphen aan den Rijn, op basis van 40 uur per week.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    22-04-2016 10:36
    Plaats
    Nijmegen

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten