Programmamanager Veilig Betalen

Opdrachtgever
CC Group
Geplaatst op
21-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Amsterdam
Reacties
3
Bekeken
424
Status
Gesloten
Referentie
CC03154

Afrondingstoelichting

Bedankt voor alle reacties!
Wij hebben met alle geschikte kandidaten persoonlijk contact opgenomen. Heb j geen reactie gehad? Dan ben je dus als niet geschikt bevonden.

Met vriendelijke groet,

Devon Amatdakoen


Omschrijving

Arbeidsvoorwaarden

Startdatum

1 juni 2016

Verwachte einddatum

31 december 2016

Optie op verlenging

ja

Inzet

36 uur

Standplaats

Amsterdam

Aantal posities

1

Wat ga je doen?

GVB beheert een uitgebreid netwerk van tram-, bus-, metrolijnen en veerverbindingen in en rond Amsterdam en verzorgt hiermee dagelijks het vervoer voor meer dan 800.000 mensen. Vierentwintig uur per dag en 365 dagen per jaar. De organisatie telt circa 3.750 medewerkers. GVB is een ambitieuze organisatie in ontwikkeling die sterk inzet op professionalisering, reizigersgroei en verdere verbetering van de dienstverlening aan de reizigers. Voor het programma Veilig Betalen dat recent gestart is, zoeken wij een bevlogen programmamanager. Het programma behelst het opzetten van alle benodigde programma onderdelen en het verder aansturen van de diverse projecten die eronder vallen, samenwerking met verschillende modaliteiten waarbij Bus en Tram de hoofdmoot vormen. De beoogde verandering vindt plaats in een omgeving waar hoge eisen aan worden gesteld, hetgeen vraagt om een genuanceerde maar doortastende aanpak. Stakeholder- en verandermanagement zijn daarom belangrijke factoren voor dit programma.
Als programmamanager Veilig Betalen manage je integraal de projecten die vallen binnen dit programma in nauwe samenwerking met diverse (interne en externe) stakeholders en op basis van de centraal geformuleerde strategische visie en richting van GVB. Je bent in staat op een enthousiasmerende en verbindende wijze de verandering, resultaten en samenwerking tot stand te brengen.
Je zet het programma verder op en bewaakt de overall planning, rapporteert aan de directie en neemt besluiten risico gestuurd. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van het programma en bewaakt daarbij ook de raakvlakken met andere programma’s en projecten. Je schakelt op een natuurlijke manier met sleutelspelers in modaliteiten en andere organisatie onderdelen binnen GVB waarbij je steeds de doelstellingen van het programma en GVB voor ogen houdt.

Wie zoeken wij?

Harde eisen

Je bent een strategisch ingestelde programmamanager met WO werk- en denkniveau.
Je hebt minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring in verandertrajecten in een complexe omgeving.
Je hebt relevante ervaring met het ontwikkelen en implementeren van strategische projecten en beschikt over goed methodologisch inzicht en bewezen project/ en programmamanagement ervaring.
Je schakelt snel en gemakkelijk tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau en werkt, als een spin in het web, nauw samen met directie, managementteam leden en projectmanagers.
Als mens ben je authentiek, overtuigend, nieuwsgierig en verbindend. Een pragmatische zelfstarter die out of the box kan denken en in staat is hoofd- en bijzaken te scheiden.
Vanzelfsprekend ben je communicatief zeer vaardig, in woord en geschrift.
Je bent in staat veranderprocessen te begeleiden waarbij je op een natuurlijke manier regisseert en hulp biedt.
Je weet de juiste sleutelfiguren en overige betrokkenen te inspireren en te beïnvloeden.
Je biedt de juiste balans tussen denken en doen en beschikt over een hoge mate van mens-, klant- en resultaatgerichtheid.

Knock Out Criteria

Je hebt een afgeronde WO opleiding
Je hebt minimaal 10 jaar ervaring met het ontwikkelen en implementeren van strategische projecten (in je motivatie toelichten!!)
Je hebt aantoonbare ervaring in verandertrajecten in een complexe omgeving.(in je motivatie toelichten)

Wie zijn wij?

De CC in onze naam is afgeleid van het begrip ‘carbon copy’. Transparantie in de dienstverlening, een flexibele vertaling van uw vraag, persoonlijke interactie, een ‘one-stop-shop’ voor uw IT-oplossingen: wij zijn ambitieus in het bieden van kwaliteit.
Wij houden ons bezig met eigen projecten en detachering binnen de ICT.

Onze missie is om de bedrijfsdoelstellingen van onze klanten te helpen realiseren door geïntegreerde systemen te ontwikkelen, die direct inzetbaar zijn, voldoen aan de verwachtingen en lang mee gaan, zodat de klant een degelijke “return on InvestmenT” ervaart.

Sluitingsdatum vacature

Op deze vacature kun je reageren tot 25 april 2016 om 9.00 uur.
CV stuur je door in Word-formaat in de taal van de aanvraag
Een motivatie stuur je geschreven in de ik-vorm, waarin (puntsgewijs) wordt ingegeaan op de aansluiting op de opdracht en functie-eisen
Uw beschikbaarheid (wanneer, hoeveel uur per week en eventuele vakantieplannen);
Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW);
Tarief is een belangrijk onderdeel bij de beoordeling van de kandidaten, graag zo scherp mogelijk aanbieden.
N.B.

Bij het ontvangen van uw reactie gaan we er vanuit dat uw aanbieding exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor dezelfde aanvraag wordt ingediend.
Onvolledige aanbiedingen worden niet door ons in behandeling genomen.
U zult van onze zijde altijd bericht ontvangen, ook wanneer wij u niet voor de onderhavige aanvraag zullen voorstellen bij onze opdrachtgever.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


3 reacties

 • Datum
  22-04-2016 10:19
  Plaats
  Amerongen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  24-04-2016 21:51
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-04-2016 16:02
  Plaats
  Leersum

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten