Senior ICT beheerder

Intermediair
IT Recruitment
Geplaatst op
21-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Westland
Reacties
2
Bekeken
1610
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Novaccent 21 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten
 • KPN Consulting 238 opdrachten
 • WTS Detachering 27 opdrachten

Omschrijving

Organisatie
Bouw mee aan de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Wij zijn op zoek naar professionele medewerkers die naast vakbekwaamheid invulling kunnen geven aan de volgende kernwaarden: openheid, samenwerkingsgerichtheid, integriteit en verantwoording nemen.

De afdeling Bedrijfsvoering, Advies en Services (BAS) levert organisatiebreed advies en ondersteuning op het gebied van; P&O, ICT, financiën, (documentaire) informatievoorziening, communicatie, applicatiemanagement, facilitaire en juridische zaken.
In de toekomstvisie van de afdeling staan drie punten centraal: optimalisatie van de bedrijfsvoering, het centraal stellen van de klant (intern of extern) en verzakelijking van de relatie opdrachtgever-opdrachtnemer.

Team DIA bestaat uit Documentaire Informatievoorziening (DIV), Informatievoorziening en Automatisering (I&A) en Applicatiemanagement (AM). DIA werkt vanuit deze invalshoeken aan het opzetten, adviseren en uitvoeren van digitale en documentaire informatievoorziening, automatisering en applicatiemanagement. Eén van de onderdelen binnen DIA is de Servicedesk. Daar kunnen collega’s terecht met vragen en problemen over hun werkplek en de automatisering. De complexere automatiseringsvragen en –problemen pakt de backoffice op. De backoffice beheert en verbetert ook onze ICT-infrastructuur. Applicatiemanagement beheert een groot aantal applicaties binnen de organisatie en werkt aan het opzetten van een modern applicatiemanagementbeleid. DIV ondersteunt het digitaal werken en archiveren binnen de gemeente Westland en slaat documenten op in ons Document Managementsysteem. Het informatiebeleid en –management binnen de organisatie wordt ontwikkeld en bewaakt door onze informatie-, proces- en DIV-adviseurs, de ICT-architect en de projectportfoliomanager. DIA werkt vanuit het gemeentekantoor in Wateringen waarin het Eigentijds Werken, een flexibele en effectieve manier is om onze opdrachten tot een succes te maken.

Opdracht
Samen met 14 andere collega's ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen, doorvoeren van aanpassingen en updates, vervangingstrajecten en nieuwe installaties op de centrale infrastructuur. Als senior beheerder los je complexe vraagstukken op en ben je een zwaargewicht op het gebied van security en netwerk. Je hebt een duidelijke visie op de ontwikkeling van de technische ICT-omgeving en het proactief beheren daarvan en weet dit overtuigend te vertalen naar adviezen en voorstellen. Je initieert, coördineert en evalueert projecten/werkzaamheden (door derden) en neemt deel aan complexe projecten. Je draagt jouw kennis en ervaring actief over op je collega's uit het team.

Je vindt het een uitdaging om samen met je collega's de kwaliteit van het ICT dienstverlening in zo'n dynamische omgeving hoog te houden.

Vereisten

Je bent bereid om ook buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar te zijn en te werken (in geval van een storing of bij een update die in het weekend gedaan moet worden)
Minimaal relevante afgeronde HBO opleiding

Je CV
Minimaal 5 jaar relevante beheerders ervaring in de afgelopen 8 jaar met als belangrijkste aandachtsgebied security en netwerk;
Minimaal 7 jaar relevante werkervaring in de afgelopen 10 jaar in een complexe netwerkomgeving;
Aantoonbare kennis/werkervaring met de Baseline; Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten (BIG);
Aantoonbare kennis/werkervaring met Auditing en logging oplossingen;
Aantoonbare kennis/werkervaring met Next generation Firewalls;
Aantoonbare kennis/werkervaring met Citrix Netscaler;
Aantoonbare kennis/werkervaring met Antivirus oplossingen (Trend Micro);
Aantoonbare kennis/werkervaring met Cisco producten
Aantoonbare kennis/werkervaring met Aruba Wi-Fi netwerken

Competenties:

proactief
servicegericht
projectmatig werken
communicatief vaardig
teamspeler

Voldoe je aan de eisen? Neem dan snel contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle afhandeling van de sollicitatie.  

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  27-04-2016 15:14
  Plaats
  The Hague

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  14-05-2016 15:42
  Plaats
  RIJSWIJK ZH

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten