Interactie Ontwerper

Intermediair
Eliantie BV, ICT detachering & recruitment
Geplaatst op
20-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
70
Op locatie
Amsterdam
Reacties
4
Bekeken
1099
Status
Gesloten
Referentie
JD-20042016

Afrondingstoelichting

Beste freelancer/relatie,

Hartelijk dank voor de reactie op deze opdracht. Inmiddels hebben wij een selectie gemaakt van de best passende kandidaten, die hierover persoonlijk bericht hebben ontvangen. De overige kandidaten nemen wij graag op in onze database voor eventuele toekomstige mogelijkheden en wensen wij voor nu veel succes met het vinden van een passende opdracht.

Met vriendelijke groet,
Team Eliantie


Omschrijving

Opdracht & Context

Als Interactie Ontwerper werk je elke dag aan het verbeteren van het gebruiksgemak van onze online omgevingen. Met jouw UX ervaring zorg je er voor dat klanten nog sneller, makkelijker en beter online hun weg kunnen vinden. Zo draag jij bij aan het realiseren van onze ambitie: de meest klantgerichte financiële dienstverlener zijn in 2020. De nieuwe online omgevingen voor de particuliere klant, zakelijke klant en adviseur bestaan pas een paar maanden. Er ligt dan ook een ambitieuze roadmap voor komend jaar. Er worden niet alleen veel nieuwe producten, maar ook nieuwe functionaliteiten aan de portalen toegevoegd. Er komen dus zeker een aantal leuke UX uitdagingen aan, waar jij je in vast gaat bijten. Waar je concreet mee aan de slag gaat: Als tijdelijke interactie ontwerper ga je vol aan de slag met de online omgevingen. Hier liggen een aantal uitdagingen op het gebied van interactie en de optimale customer journey. Denk bijvoorbeeld aan vraagstukken als:

 • Een klant heeft meerdere polissen bij verschillende business lines. Hoe bieden we die zo overzichtelijk mogelijk aan voor de klant op de overzichtspagina?

 • Het nieuwe online portaal moet geïntegreerd worden met al bestaande portalen. Hoe doen we dit op een zo logisch mogelijke manier voor de klant, rekening houdend met verschillende huisstijlen, menu structuren en flows van beide portalen.

 • De eerste stap voor de online portaal is het bieden van inzicht aan de klant. De volgende stap is het bieden van mutatiefunctionaliteiten en de best next action. Hoe gaan we dit aanbieden aan de klant?

Specifieke Opleiding & Expertise * Wij vragen

•Hands-on interaction designer met analytisch vermogen gefocust op het vertalen van experience mappings/ user journeys , usability uitkomsten , A/B testen en analyses naar de beste gebruikservaring .

•Zeer gedreven in het vertalen van ideeën, concepten en flows naar mock-ups en wireframes.

•Solide kennis van user-centered design principles ,best practices, information architecture, mobile design en UX trends.

•Kennis en ervaring met het vertalen van design naar techniek en technologies zoals (HTML, CSS, JavaScript etc.) en de impact daarvan.

•Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, Multimedia & Design, Digitale communicatie of Interactieve media

•Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie

•Ervaring met het werken in AGILE / SCRUM projecten

•Je bent een enthousiaste professional die het klantbelang, commercie en kwaliteit centraal stelt

Hoogst genoten opleiding HBO / WO
Werkervaring 3-5 Jaar / 5-10 Jaar

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  22-04-2016 14:33
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-04-2016 16:40
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  23-04-2016 10:11
  Plaats
  Sittard

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  24-04-2016 21:00
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten