Werkvoorbereider Voedingsmiddelenindustrie

Opdrachtgever
Mekano Industrial bv.
Geplaatst op
21-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
50
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
698
Status
Gesloten

Omschrijving

Voor een opdrachtgever uit de voedingsmiddelenindustrie (bakproces, afkoelproces en verpakkingsproces) zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. We zoeken een freelancer die ook op de productievloer aanwezig wil zijn, om informatie te verkrijgen die benodigd is.

Verder word je verantwoordelijk voor het voorbereiden van werkaanvragen die vanuit de productie worden ingediend en voor het plannen van de juiste resources. ook ga je productieorders in werkorders omzetten. In overleg met de lijnmanagers en / of maintenance engineers ga je de juiste prioriteiten bepalen.

Concrete taken zijn onder andere het maken van bestellingen en het beheren van de preferred supplier list. Indien nodig kunnen vanaf deze lijst door de werkvoorbereider derden worden ingehuurd. Er wordt gewerkt in het programma COSWIN; ervaring hiermee is een grote pré.

We zoeken iemand die op verschillende niveaus kan communiceren en kennis heeft van de methodieken WCM, LEAN en Kaizen. Verder dien je woonachtig te zijn in een straal van maximaal 50 kilometer rondom Amsterdam.

Startdatum is zo snel mogelijk, liefst 01 mei 2016. De duur van de opdracht ligt niet vast aangezien de ZZP werkvoorbereider wordt ingezet totdat deze functie is ingevuld door het aannemen van een nieuwe medewerker in loondienst.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

  • Datum
    28-04-2016 21:52
    Plaats
    Den Haag

    Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten