Frontend web developer

Intermediair
Progressive
Geplaatst op
21-04-2016
Periode
Niet relevant
Budget
Open
Op locatie
Eindhoven
Reacties
0
Bekeken
797
Status
Gesloten
Referentie
PR-12620983_1461172949

TOP-Opdrachtgevers

  • KPN Consulting 240 opdrachten
  • Yacht bv 31 opdrachten
  • Helion IT 160 opdrachten

Omschrijving

Voor een klant in Eindhoven ben ik op zoek naar een senior Javascript developer. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het neerzetten van de nieuwe "look and feel" van de organisatie bij de eindgebruikers. Je zorgt ervoor dat deze nieuwe frontend wordt ontwikkeld binnen een SCRUM Agile omgeving. Je zal zorgen dat er op een snelle en effectieve manier prototypes worden gebouwd met behulp van de nieuwste technologieen. Daarbij zal de data worden ontsloten via webportalen naar de eindgebruikers op de beste en meest efficiente wijze. Zij zijn op zoek naar iemand die zich zelfstandig kan bewegen binnen een grote en dynamische organisatie. Je hebt ervaring met continuous delivery en werkt graag aan het innoveren van organisaties, informatie en omgevingen.

Kennis en ervaring

* AngularJS

* Agile / SCRUM

* HTML / CSS / Typescript

* API's / ontsluiting naar backend systemen

Duur: 6+ maanden

Locatie: Eindhoven

Progressive

Progressive Recruitment is gespecialiseerd in de bemiddeling van professionals binnen de sectoren IT, Global Energy & Natural Recources, Life Sciences, Supply Chain en Engineering. Wij kunnen je helpen bij je zoektocht naar een tijdelijke opdracht, maar ook als je zoekt naar een permanente functie in deze sectoren. Kijk voor meer informatie op www.progressiverecruitment.com of www.progressivege.com

Progressive

Progressive Recruitment is specialized in recruiting professionals in the sectors IT, Global Energy & Natural Recources, Life Sciences, Supply Chain and Engineering. We can help you find temporary and permanent job opportunities in these industries. For more information, visit www.progressiverecruitment.com or www.progressivege.com.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten