BI Programmamanager /business consultant

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
21-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Haarlem
Reacties
1
Bekeken
342
Status
Gesloten
Referentie
Thirza Loois

Afrondingstoelichting

Beste kandidaten,
We sluiten de aanvraag op freelance en zullen per email naar u reageren of u geselecteerd wordt voor aanbieding of niet.

Mvg, Thirza Loois
FixedToday


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2564 opdrachten

Omschrijving

Je hebt kennis van BI-programma’s vanuit zowel organisatorisch als data- en technisch perspectief. Je kunt de verschillende belangen van alles stakeholders met elkaar verenigen en de verwachtingen managen. Je bent verantwoordelijk voor de overal planning van het programma en de realisatie daarvan en verantwoording daarover en verzorgt de communicatie aan de brede groep van gebruikers en belanghebbenden.

Als programmamanager rapporteer je aan de stuurgroep en aan de programma advies raad. Je stuurt direct de projectteamleider en indirect het projectteam aan. Het projectteam bestaat uit 6 interne en een aantal externe medewerkers. Na een periode waarin de toolselectie is gedaan, de programmavoorbereiding plaatshad en de datalaag op basis van de opgestelde architectuur voor een deel gerealiseerd is, komt het programma nu in een fase waarin heel veel geleverd moet gaan worden. Je bent als programmamanager het aanspreekpunt voor de verschillende belanghebbenden in de organisatie en je zorgt dat iedereen de juiste informatie over het programma op het juiste moment heeft. Je neemt proceseigenaren mee in de nieuwe verantwoordelijkheid die zij krijgen als data-eigenaar. Deze nieuwe verantwoordelijkheid bevat elementen van informatieveiligheid, data governance en control en wordt door verschillende rollen in de organisatie vormgegeven. De verschillende belanghebbenden in de organisatie verkiezen allen hun eigen aanpak en hebben een eigen tempo in het programma en staan ook op een verschillend punt.

Je bent beschikbaar voor tenminste twee hele dagen per week.

Verwachte kennis, vaardigheden en ervaring

 • WO denk- en werkniveau

 • Ervaring met het managen van complexe programma’s

 • Organisatie- en politieke sensitiviteit en bijbehorende overtuigingskracht

 • Ervaring met BI-projecten

 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  21-04-2016 09:53
  Plaats
  Bleiswijk

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten