Business Analyst

Intermediair
FixedToday
Geplaatst op
21-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Uurtarief
80
Op locatie
Amsterdam - Amersfoort - Delft
Reacties
4
Bekeken
1218
Status
Gesloten
Referentie
Thirza Loois

Afrondingstoelichting

Deze aanvraag is gesloten door de klant. Er is een kandidaat geselecteerd.


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2559 opdrachten

Omschrijving

Locatie

Amsterdam - Amersfoort - Delft

Max tarief

€ 80

percentage

100%

Startdatum

11-04-2016.

Einddatum

30-06-2016

We zijn op zoek naar een Business Analyst die zijn weg kan vinden binnen de loketten van IT (stakeholdermanagement). Daarnaast is agile / scrum kennis een vereiste! gezien het op te bouwen kennisniveau inzake scrum op de afdeling.

Het project is onderdeel van het OHK (optimalisatie Hypotheek keten) Programma.

Het project is het digitaliseren Klantprocessen. Binnen ons project lopen een aantal streams. Wij zoeken een business analist die een van onze Product Owner teams kan ondersteunen.

Hiervoor zijn dus drie Product Owner teams (PO) opgetuigd Ieder team heeft verschillende deelproducten en wat uiteindelijk bij elkaar moet komen. ieder team heeft of krijgt een Business Analyst die de vertaling moet maken van de business naar de uitvoering. De link tussen Business (PO team) en Leveranciers

De teams houden zich dus bezig met de project applicatie, bedoeling is dat deze wordt geintergreerd in een online omgeving. De functionele wensen dienen vertaald te worden naar technische eisen welke uitgevoerd moeten worden naar de (uitvoering) leverancier TJIP.

Naast de vertaling gebeurt er "onderwater" veel en is koppelen, integreren van functies, specs de wens. Technisch IT onderlegt zijn is een must waarbij je kan challengen maar ook meters kan maken doorzelf met oplossingen te komen.

Eisen
Technisch IT inzicht
Functioneel en techniek aan elkaar kunnen koppelen
Keten kennis Hypotheken
De Teams kunnen challengen
Impact van interventies kunnen analyseren en challengen
Teamplayer, moet kunnen verbinden
Pro-actief, zelfstarter, brengt het team naar een hoger niveau
Basis kennis Hypotheken
Scrum Agile ervaring

Locatie is Amersfoort / Amsterdam. Daarnaast is er regelmatig op een woensdag overleg met de leverancier in Delft.

Het project loopt door tot in 2017

 • Analyseert, ontwikkelt/onderhoudt producten, systemen en processen, binnen de eigen afdeling en ondersteunt zijn afnemers bij het inrichten/verbeteren van processen, teneinde de oplossingen te ontwerpen voor effectieve en efficiënte bedrijfsprocessen.

 • Beleidsondersteuning interne afnemers

 • Ontwikkelt, bestudeert en analyseert plannen en ontwikkelingen van de interne afnemers, vanuit zijn eigen kennisgebied, teneinde te komen met bruikbare adviezen met betrekking tot de inrichting/verbetering van processen.

 • Stuurt en bewaakt de uitvoering van het project, binnen de kaders van de projectaanpak, teneinde het beoogde eindresultaat van het project tot stand te brengen.

 • Coördineert en stuurt de (dagelijkse) werkzaamheden van medewerkers, conform de voor het project geldende richtlijnen, om de projectvoortgang en kwaliteit van de productie of dienstverlening te realiseren.

 • Ondersteunt ten aanzien van het op kosteneffectieve wijze beheren van producten, systemen en processen binnen zijn afdeling teneinde de kwaliteit en efficiency te optimaliseren.

 • Documenteert producten, systemen en processen en legt informatie vast over het domein gericht op het delen van kennis en het bevorderen van hergebruik.

Kennis van organisatiekunde op WO niveau en 5 - 8 jaar ervaring.
Kennis van projectmatig werken (bijvoorbeeld DSDM; Prince II), de marktontwikkelingen en de concurrentie met betrekking tot zijn aandachtsgebied.
Kennis van de IT ontwikkelingen binnen de bank en van business architectuur met betrekking tot het eigen verantwoordelijkheidsgebied en van de ontwikkelingen in het eigen domein.
Adviseert het (afdelings)management over vertaling van strategisch beleid naar inrichting/verbetering van business processen en over de ontwikkeling van producten, systemen en processen.
Overlegt met de opdrachtgever en andere betrokkenen over de inhoud van de taakopdracht voor een uit te voeren project, probleemanalyses en mogelijke oplossingen voor problemen e.d.
Overlegt regelmatig met de opdrachtgever, projectmedewerkers en overige betrokkenen omtrent de voortgang en realisatie van het project. Adviseert de opdrachtgever en betrokkenen inzake de opzet en de uitvoering van veranderingsprocessen en bij de invoering van de gekozen oplossing(en). De gesprekspartners bewegen zich op diverse niveaus binnen de bank.
Kennis van de Engelse taal.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


4 reacties

 • Datum
  21-04-2016 14:46
  Plaats
  Laren

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-04-2016 14:46
  Plaats
  Amstelveen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  21-04-2016 17:01
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  22-04-2016 10:37
  Plaats
  Amersfoort

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten