Security Designer Coordinator

Intermediair
Quest4
Geplaatst op
22-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Open
Op locatie
Den Haag
Reacties
0
Bekeken
938
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

  • Yacht bv 32 opdrachten
  • Helion IT 161 opdrachten
  • KPN Consulting 238 opdrachten

Omschrijving

Rol Security Designer Coordinator
Werkniveau Medior/Senior
Locatie Den Haag
Startdatum 01-07-2016
Einddatum 01-07-2017
Aantal uren per week Zie aanvullende informatie
Aanvrager Jacqueline Slaap

VACATURE-INFORMATIE

Dit is een vervangingsaanvraag van één van onze huidige inzetten. Between heeft alleenrecht voor deze vervanging.

Functieomgeving. De werkzaamheden worden verricht binnen de Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst (MIVD). De MIVD is als Bijzondere Organisatie Eenheid (BOE) gepositioneerd in de staf van de Secretaris Generaal (Bestuursstaf). De MIVD verzamelt en verwerft inlichtingen om deze te verwerken en te analyseren om zodoende de gevraagde rapporten te kunnen opstellen en distribueren naar de klanten zoals de politiek, maar ook de commandanten te velde. Dit gehele proces vindt plaats op basis van de beschikbaarheid van de hoogwaardige ICT omgeving. Het is om die reden dat de ICT infrastructuur het hoofdwapensysteem van de MIVD wordt genoemd. Een hoofdwapensysteem met daarin de laatste technologische en security tools. De ICT infrastructuur is verspreid over de hele wereld. Het beheer vindt veelal op afstand plaats, maar kan ook regelmatig op locatie gebeuren. Het Bureau Regie en Controle, waarin de werkzaamheden dienen plaats te vinden, heeft de Regie en Controle taak over alle wijzigingen binnen het hoofdwapensysteem. Hier is de informatiebeveiliging een essentieel onderdeel van.

Het doel van de inzet.
De ontwerper RBAC/SIEM levert een bijdrage aan één van de doelstellingen van het bureau Regie & Controll, namelijk het in "in control" te komen van geprivilegieerde accounts. Deze privileges moeten aan de achterzijde via RBAC ingeregeld worden op veel verschillende systemen. Een belangrijk onderdeel daarvan zou zijn dat de geprivilegieerde accounts niet continue deze privileges houden, maar dat deze voor een bepaalde tijdsduur afgegeven kunnen worden, waarbij een autorisator bestaande accounts kunnen voorzien van een privilege.

VEREISTE KENNIS

Randvoorwaarden.
De ontwerper dient zich bewust te zijn van de organisatiecultuur. Er wordt van hem/haar verlangd dat hij/zij doortastend maar met respect te werk gaat. Gevorderde kennis van RBAC ( Role Based Access Control) is een must have. Goede affiniteit met SIEM (Security Information and Event Management) is zeer wenselijk.

Functie-eisen.

U beschikt over hoogwaardige en specialistische kennis van ICT system zoals

-Microsoft OS en Applicaties ;
-Linux OS en Applicaties ;
-CISCO OS & Hardware;
-Nortel OS & Hardware;
-Juniper OS & Hardware;
-HP hardware;
-Encryptie hardware;
-Back-up & Storage omgevingen

-Kennis van security management processen, bijvoorbeeld CISSP/CISM gecertificeerd;
-SABSA (Sharewood applied Business Security Architecture) foundation (gewenst);
-CISA (Certified Information System Auditor) (gewenst); -ITIL Foundation (gewenst);
-Prince 2 Foundation (gewenst);

VERPLICHTE VAARDIGHEDEN

U kunt hoofd- en bijzaken onderscheiden. Verder heeft u vaardigheden op het gebied van coördineren, organiseren, analytisch denken.

U heeft

-Een HBO werk- en denkniveau;
-Ruime ervaring in Informatie Beveiligingsfuncties;
-Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
-Rijbewijs B.

GEDRAGSKENMERKEN

U beschikt over de competenties

analyseren;
creatief;
communiceren;
leervermogen;
samenwerken;
klantgericht ;
verantwoordelijk.

EXTRA INFORMATIE

Standplaats
De standplaats is Den Haag, incidenteel reizen binnen Nederland is verlangd.

Startdatum

zo snel mogelijk voor een periode van twaalf (12) maanden voor maximaal 1500 uur (onder voorbehoud) met optie op verlenging, zonder afnameverplichting

Veiligheidsonderzoek
Elke persoon die voor het Ministerie van Defensie gaat werken heeft een zogenoemde vertrouwensfunctie en dient, voordat hij/of zij daadwerkelijk werkzaamheden gaat verrichten, te worden gescreend. Het veiligheidsonderzoek door de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD), neemt in beginsel niet meer dan acht weken in beslag. Aan deze termijn kunnen geen rechten worden ontleend. Pas na afronding van het veiligheidsonderzoek mag de kandidaat aan de werkzaamheden beginnen.

Graag vernemen we wanneer en of de medewerker is gescreend door de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) van het Ministerie van Defensie. Dit is geen onderdeel van de beoordeling van uw kandidaat.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten