Projectleider/Accountmanager Versterking Ondernemers

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
1
Bekeken
878
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.
Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.
Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2522 opdrachten
 • Yacht bv 32 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

zsm

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

18

Sluitingsdatum

26-4-2016 om 10:00 uur

De projectleider is accountmanager en aanspreekpunt in Zuidoost, voor ondernemers en winkeliers. Het ondersteunen van winkeliersverenigingen inzake organisatie activiteiten totdat ze op eigen benen kunnen staan Aanjagen en faciliteren van relevante trajecten in dit kader zoals, KVO trajecten (Keurmerk Veilig Ondernemen), promotie en subsidie winkelstraatmanagement.

Werkzaamheden
De projectleider - accountmanager voor winkelgebieden in Amsterdam Zuidoost richt zich op verschillende elementen die bijdragen aan het succes van een winkelgebied. Dit heeft tot doel het duurzaam verbeteren van het economisch functioneren van winkelgebieden, zodat ondernemers een goede omzet kunnen maken, bewoners en bezoekers prettig kunnen winkelen en/of boodschappen doen en het vastgoed van eigenaren een positieve waardeontwikkeling doormaakt.

De accountmanager richt zich op de uitvoering van de volgende projecten

 1. Verhogen organisatiegraad ondernemers van de 7 winkelgebieden van Amsterdam Zuidoost;

 2. Begeleiden opzetten platform horecaondernemers;

 3. Opstarten en begeleiden KVO-trajecten om veiligheid in winkelgebieden te verbeteren;

 4. Ondersteuning ondernemers om economische positie winkelgebied te versterken;

 5. Organiseren van promotionele activiteiten in winkelgebieden.

Competentieprofiel

 • De projectleider- accountmanager is de intermediair die een belangrijke rol speelt in het afwegen van verschillende belangen in het krachtenveld van spelers die bepalend zijn voor het functioneren van het winkelgebiedHij of zij brengt de partijen rondom een winkelgebied bij elkaar en werkt aan de instandhouding of verbetering van het betreffende gebied.

 • De accountmanager initieert en begeleidt projecten op het gebied van

o Veiligheid
o Branchering
o Leegstand (omgang met vastgoedeigenaren)

 • Hij of zij moet goed in staat zijn een bijdrage te kunnen leveren aan het gezond economisch functioneren van een winkelgebied op de lange termijn. Om op microniveau resultaat te boeken, dient de projectleider niet alleen een verbindende rol te spelen maar de macro economische -ontwikkelingen te kennen. Met deze kennis schakelt de projectleider op meerdere niveaus en - beleidsterreinen.

 • Hij of zij geeft mede vorm aan een ontwikkeling van de winkelcentra in samenspraak. Dit vormt de basis voor een verdere inkleuring van winkelgebieden. Dit gebeurt samen met ondernemers, vastgoedeigenaren en de gemeente.

 • Een goed analytisch vermogen op de aanwezige branchering, de historie van winkelgebieden en het vinden van aanknopingspunten voor verdere ontwikkeling.

Functie eisen

-HBO diploma (EIS)
-minimaal 5 jaar ervaring met winkelstraatmanagement (EIS)
-kennis van consumentengedrag en -trends; retailkennis (EIS)
-kennis van en ervaring met de werking binnen een gemeente; ervaring met subsidies en heeft ervaring met het bekleden van een brugfunctie tussen de ondernemers en de gemeente (EIS)
-in staat om zowel onafhankelijk en zelfstandig te werk te gaan (EIS)
-heeft een visie op ruimtelijk-economische ingrepen (EIS)
-ervaring met soortgelijke winkelcentra als in Amsterdam Zuidoost
-duidelijke resultaten behaald op het gebied van Accountmanagement en het versterken van winkelgebieden in de stad

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  25-04-2016 13:24
  Plaats
  Utrecht

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten