Sr Adviseur Assetmanagement Civiele Kunstwerken

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Amsterdam
Reacties
0
Bekeken
446
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 31 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2544 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-5-2016

Einddatum

1-11-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32

Sluitingsdatum

28-4-2016 om 17:00 uur

De afdeling Assets richt zich op de realisering van de volgende doelstellingen

 • Het assetmanagement voeren over de gemeentelijke assets (verhardingen, bruggen, kademuren, openbare verlichting etc.) d.w.z. de optimale prestatie uit de gemeentelijke assets halen, binnen acceptabele risico’s en tegen aanvaardbare kosten, gemeten over de gehele levensduur van de assets.

 • Het ontwikkelen en implementeren van assetmanagement als nieuwe besturingsfilosofie in de stad.

 • Het leveren van het programma van eisen en de benodigde data voor het informatiemanagement.

De afdeling Assets bestaat uit een team Licht en team Infra. De betreffende werkzaamheden vinden plaats binnen het team Infra.

Als Senior Adviseur Assetmanagement adviseer je de assetmanager over de instandhouding van Bruggen, Sluizen en Kades en Oevers van Amsterdam. De nadruk bij deze functie ligt op het programmeren van het onderhoud van het areaal. Wij zoeken een stevige senior adviseur om samen met ons de organisatie van assetmanagement op te bouwen.

Werkzaamheden: o.a. Inzicht, monitoring en risicobeheersing constructieve veiligheid kunstwerken, opstellen meerjarige onderhoud -en investeringsplanningen stedelijke opgave, Assetmanagement mede vormgeven

 • Vertaling functionele eisen naar maatregelenpakket (korte -, middellange – en lange termijn). Dit op basis van de optimale balans tussen kosten, prestaties en risico’s.

 • Bepalen optimale mix Groot onderhoud, Klein onderhoud en Vervanging.

 • Organiseren, monitoren en coördineren van het instandhoudingsproces (opstellen van lange termijnplannen, middellange termijnplannen en uitvoeringsplan)

 • Normstellingen, formats en procesbeschrijvingen

 • Opstellen Inspectie/monitoringsplan

 • Afstemming en verantwoording plannen/resultaten richting stakeholders/gebiedsmanagers op tactisch niveau.

Functie eisen

-een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting civiele techniek, technische bedrijfskunde, werktuigbouw of electrotechniek (EIS)
-meer dan 3 jaar ervaring met programmeren van civiele kunstwerken (bruggen, kades en sluizen) in de afgelopen 5 jaar (EIS)
-meer dan 3 jaar ervaring met werken in een professsionele asset management organisatie in de afgelopen 5 jaar (EIS)
-meer dan 3 jaar ervaring met constructieve veiligheid
-meer dan 3 jaar ervaring kennis en ervaring met SE, RAMS en LCC
-meer dan 3 jaar ervaring met werken in een professionele asset management organisatie

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten