Junior Productmanager Product & Fund Management a.i..

Opdrachtgever
HeadSearch
Geplaatst op
22-04-2016
Periode
2 tot 6 maanden
Budget
Open
Op locatie
Utrecht
Reacties
1
Bekeken
735
Status
Gesloten
Referentie
Junior Productmanager Product &

Afrondingstoelichting

Beste Henk,

Dank voor je reactie; op deze opdracht heb ik er de voorkeur aan gegeven een andere freelancer voor te stellen, met een goed trackrecord en referenties die ook bij opdrachtgever goed bekend zijn. Dank voor je tijd en inspanningen, doen zich beter passende opdrachten voor, dan neem ik graag hernieuwd contact met je op. Dank zover. Mvrgr, Hennie de Vries | HeadSearch


TOP-Opdrachtgevers

 • Yacht bv 32 opdrachten
 • H Consultancy Groep b.v. 2555 opdrachten

Omschrijving

HeadSearch is namens opdrachtgever op zoek naar een Junior Productmanager Product & Fund Management a.i.. Start vrijwel direct; initieel drie maanden inzet, + optie op het verlengen van het contract. Inzet 32-36 uur per week Utrecht e.o.

Je werkt binnen Vermogensbeheer; meer specifiek: je levert een bijdrage aan het productaanbod en de productontwikkeling van Vermogensbeheer.

Specifieke aandachtgebieden/taken

Het opzetten en onderhouden van concrete productoplossingen binnen de productportfolio;
Regie voeren over de productontwikkeling;
Het opstellen en onderhouden van de interne productcatalogus van Vermogensbeheer;
Het signaleren van elementen welke van invloed zijn op kostprijs van producten.

Spin in 't web functie: coördinatie van uitvoeringsvoorstellen en (gesegregeerde) beleggingsmandaten. Jij zorgt dat deze uitvoeringvoorstellen en mandaten efficiënt, tijdig en correct worden doorgevoerd en geïmplementeerd. Jij verbindt de verschillende disciplines van Institutional Business en Vermogensbeheer, om ieder vanuit hun specialisatie input te laten geven en elkaar te versterken.

Opdracht

Doordat je kennis hebt van vermogensbeheer producten en pricing ben je in staat om de juiste kritische vragen te stellen. Hierdoor draag je bij aan een betere oplossing voor onze klant(en).
Je schakelt makkelijk met verschillende niveaus binnen de organisatie. Jij durft collega’s op management niveau aan te spreken op hun verantwoordelijkheden, maar je hebt ook begrip voor operationele problemen binnen de lijnorganisatie en denkt actief mee om deze op te lossen.

De afdeling heeft een directe relatie met de business unit IB voor het identificeren van de strategische richting van klanten, markt trends en klantvraag leidend tot product ontwikkeling, het aanpassen van bestaande producten en de bijbehorende kosten. De afdeling stelt daarbij de strategische productkalender van Vermogensbeheer op.

De afdeling is begin 2015 gevormd en is een afdeling in opbouw, is onderdeel van de 'change' organisatie waar de veranderactiviteiten op vermogensbeheer niveau zijn ondergebracht. De afdeling heeft de uitdagende rol deze afdeling volgens de visie en de principes verder vorm te geven, denk daarbij aan:

 • Ontwikkelen van nieuwe vermogensbeheerproducten

 • Inrichting van het vermogensbeheer voor het nieuwe Algemeen Pensioen Fonds (APF)

 • Opzetten en pricen van nieuwe beleggingsmandaten en uitvoeringsvoorstellen

 • Ontwikkelen van een productcatalogus en productflyers.

 • Ontwikkelen van een Activity Based Costing-model voor de (vermogensbeheer)organisatie samen met Finance & Control

Profiel

Afgeronde WO opleiding in een bedrijfseconomische/financiële richting;
Communicatief vaardig in woord en geschrift;
0-3 jaar relevante werkervaring in een financiële of vermogensbeheer omgeving;
Kennis van productontwikkeling en/of product pricing in de financiële sector;
Kennis van pensioenfondsen, institutionele vermogensbeheer producten en diensten, waaronder beleggingsmandaten en beleggingsfondsen is een pré;
Een klantgerichte houding;

Interesse

Indien u zich herkent in voornoemd profiel, dan zien wij belangstellend uit naar uw reactie. Indien u niet beschikbaar bent, dan stellen wij het uiteraard zeer op prijs als u iemand uit uw netwerk wilt introduceren.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  02-05-2016 13:29
  Plaats
  Amsterdam

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten