.Net Webdeveloper Track en Trace

Opdrachtgever
GMS
Geplaatst op
23-04-2016
Periode
1 tot 2 maanden
Uurtarief
65
Op locatie
Alblasserdam
Reacties
2
Bekeken
1269
Status
Gesloten

TOP-Opdrachtgevers

 • KPN Consulting 236 opdrachten
 • Yacht bv 33 opdrachten

Omschrijving

Introductie

Een leuke opdracht om een track en trace webapplicatie in .net te ontwikkelen waarmee we de klant inzicht geven over de status van hun order tot op het detailniveau van gescande dossiers.
In de toekomst zullen er uitbreidingen ontwikkeld word voor de track en trace applicatie. Daarnaast zijn er nieuwe ontwikkelingen gepland op het gebied van online dienstverleningen. Dit project kan de aanleiding zijn tot een langdurige relatie op projectbasis.

Wie zijn wij

GMS is een top 3 speler in de wereld van archiefdigitalisering voor zowel historische archieven als bedrijfs- en overheidsarchieven.
Bij het digitaliseren maken we onderscheidt tussen de historische archieven en de bedrijfs- en overheidsarchieven. Dit heeft vooral te maken met het soort materiaal en de gestelde eisen hieraan.
Met historische archieven wordt veelal gewerkt met zelf ontwikkelde opname-apparatuur in combinatie met een cameraopstelling, waarmee wij instaat zijn om aan de hoogste haalbare gestelde eisen van het Metamorfoze te voldoen.
Voor bedrijfs- en overheidsarchieven werken wij met documentscanners gekoppeld met zelf ontwikkelde software met o.a. barcodedetectie.
Daarnaast bieden wij ook maatwerk onze klanten aan, waarvoor regelmatig software voor wordt ontwikkeld. Naast het ontwikkelen van maatwerksoftware ontwikkelen wij ook veel software zelf om de verwerking na de opnames zo veel mogelijk te automatiseren.
Kortom een technische en dynamisch bedrijf met jonge enthousiaste medewerkers die graag een tandje erbij zetten voor het beste resultaat voor de klant.

Het project

Wij zijn opzoek naar jou als ontwikkelaar voor ons track en trace webapplicatie. Deze webapplicatie bevat o.a. functionaliteiten als het beheren van zendingen, genereren van bijbehorende barcodes voor de registratie en traceerbaarheid en het monitoren van zendingen.
Daarnaast wordt er gewerkt met inputdevices zoals handheld barcodescanners voor het doorgeven van de waarden aan de webapplicatie.
De gehele webapplicatie moet opgezet en ontwikkeld worden. Dit geldt voor zowel de architectuur, backend en front-end.
De architectuur, backend, front-end zal in de basis uitgewerkt zijn en beschikbaar zijn in o.a. een functioneel ontwerp. Daarnaast zal ook het klantproces goed beschreven zijn.
Het project zal uiteindelijk ook de basis leggen voor verder webprojecten die zullen worden ontwikkelde de komende jaren.

Wat vragen wij van jouw

Je bent flexibel, een harde werken, je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je bent bereid om net dat ene stapje te zetten.
Per direct of binnen een week beschikbaar. Enkele dagen per week op locatie werken, dit i.v.m. vele ontwikkelingen en de detailuitwerking van het project.
Het project is in ontwikkeling, wat inhoudt dat het een dynamisch project wordt waarbij jouw kennis en ervaring op prijs zal worden gesteld, maar waarbij wij dan ook van jouw verlangen dat je proactief meedenkt als iets niet is uitgewerkt of ontbreekt.
Tijd is een belangrijk onderdeel van het project. Het project zal in meerdere fasen opgeleverd worden, waarbij het eerste gedeelte op korte termijn, denk aan 5/6 weken, opgeleverd zal moeten worden.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


2 reacties

 • Datum
  25-04-2016 10:44
  Plaats
  Naarden

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.

 • Datum
  25-04-2016 10:45
  Plaats
  Zoetermeer

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten