Adviseur projectbeheersing

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
1
Bekeken
1808
Status
Gesloten

Afrondingstoelichting

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik sluit de vacature voor nieuwe sollicitaties.
Iedereen heeft per e-mail een terugkoppeling ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen, kijk dan in de SPAM folder of neem contact met ons op via info@matchd.nl / 033 - 204 8 204, dan kunnen wij uitzoeken waar het mis is gegaan.
Verdere updates over de status van uw sollicitatie ontvangt u direct van ons en niet (meer) via het freelance.nl systeem.

Vriendelijke groet,
Matchd
Info@matchd.nl
033-2048204


TOP-Opdrachtgevers

 • H Consultancy Groep b.v. 2568 opdrachten
 • Yacht bv 31 opdrachten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

10-6-2016

Einddatum

9-6-2017

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

36

Sluitingsdatum

26-4-2016 om 8:00 uur

Als adviseur projectbeheersing ben je verantwoordelijk voor analyses en advisering (zo nodig uitvoering, ondersteuning) op het gebied van projectbeheersing in het werkproces Aanleg en Onderhoud. Je werkt binnen meerdere projecten op het projectbeheersingsproces: capaciteits-management en financieel management. Je zorgt voor het integreren van informatie, bewerken en analyseren van gegevens en legt verbanden. Met deze gegevens lever je tijdig de juiste rapportages en overzichten aan en adviseer je projectteam(s) of de manager projectbeheersing over de beheersing van deze processen binnen de project(en). Op basis van jouw adviezen worden beslissingen over beheersmaatregelen genomen. Die maatregelen inventariseer je, analyseer je, stel je vast en monitor je. Je brengt risico’s en afwijkingen in kaart en draagt (alternatieve) oplossingsvoorstellen aan. Je kunt tijdig (dreigende) issues signaleren voor eventuele escalatie in het kader van projectbeheersing. Ook signaleer en analyseer je ontwikkelingen die de uitvoering van het project kunnen beïnvloeden en adviseer je daarover.

Functie eisen

-Je hebt een afgeronde HBO opleiding of certificaten in relevante richting.
-Je hebt tenminste 3 jaar relevante ervaring in uitvoerende, ondersteunende en adviserende werkzaamheden op het vakgebied projectbeheersing.
-Je hebt kennis van de inhoudelijke beheersaspecten en hebt een meerjarige (tenminste 3 jaar) specialisatie opgebouwd in de aspecten financiën en capaciteitsmanagement.
-Je hebt kennis van relevante projectmanagementtechnieken.
-Je hebt inzicht in relaties die het project heeft met de andere onderdelen van de organisatie.
-Je hebt een opleiding of cursus gevolgd, gericht op het IPM-model en (IPM) rolspecifieke opleiding.
-Je hebt kennis van de werkwijze Aanleg en Onderhoud in relatie tot je eigen werk.
-Je hebt kennis van de informatiesystemen die van toepassing zijn.
-Je hebt inzicht in de opbouw en organisatie van Rijkswaterstaat

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


1 reactie

 • Datum
  25-04-2016 10:20
  Plaats
  Teteringen

  Reactie is prive en alleen zichtbaar voor de opdrachtgever en de plaatser van de reactie.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten