Senior Ontwerper Wegen

Opdrachtgever
Matchd
Geplaatst op
22-04-2016
Periode
Binnen een jaar
Budget
Op uurbasis
Op locatie
Arnhem
Reacties
0
Bekeken
3319
Status
Gesloten

Omschrijving

Functie omschrijving

Startdatum

1-7-2016

Einddatum

31-12-2016

Optie op verlenging

Ja

Aantal uur per week

32-40

Sluitingsdatum

13-5-2016 om 17:00 uur

De senior ontwerper werkt voor en vanuit de afdeling UItvoering Werken team ORW, die gevestigd is in het gebouw Marktstate in Arnhem. In voorkomende gevallen zal een deel van de werkzaamheden op andere locaties van de provincie Gelderland worden verricht.

Functie omschrijving
De senior ontwerper draagt zorg voor het ontwerpen van provinciale wegen en/of het ontwerpen van reconstructies van provinciale wegen, kruispunten en komtraverses. Dit doe je in Civil3D en Autocad;
Je bereidt projecten voor vanaf het prille begin tot aan de besteksfase, inhoudende het opstellen van tekeningen en ontwerp, oplossingsvarianten en planningen en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de geleverde producten;
De senior ontwerper is in projectteamverband betrokken bij en levert expertise aan projecten, voorkomend uit het principe van trajectprogrammering en/of geïntegreerde contractvormen;
Het begeleiden, controleren en het overdragen van kennis naar de collega's is onderdeel van je taken.
Hij/zij werkt projectmatig aan meerdere projecten in projectteams van verschillende samenstelling.

Overwerk
Het is mogelijk dat werkzaamheden moeten worden verricht buiten de reguliere werktijden. Van overwerk is sprake als er werkzaamheden moeten worden verricht buiten de reguliere werktijd van 07.30 uur - 18.00 uur waarbij de overeengekomen uren in reguliere werktijd ook gewerkt zijn.

De senior ontwerper moet beschikken over
-veiligheidsschoenen;
-mobiele telefoon met camera;
-lap-top met Windows en Office voorzien van mobiel internet;
-auto.
De selectiegesprekken vinden plaats op woensdag 25 mei 2016

Functie eisen

-HBO werk- en denk niveau op het gebied van Civiele Techniek en/of Verkeerskunde/Verkeerstechniek, opgedaan door een combinatie van een afgeronde HBO opleiding Civiele Techniek en/of Verkeerskunde/Verkeerstechniek met minimaal 5 jaar recente ontwerpervaring van wegen, of een afgeronde MBO opleiding Civiele Techniek en/of Verkeerskunde/Verkeerstechniek met minimaal 10 jaar recente ontwerpervaring van wegen (harde eis)
-kennis van en ervaring met het ontwerpen van complexe situaties zoals reconstructies van wegen, kruispunten en/of komtraverses (harde eis)
-minimaal 3 jaar relevante ervaring met de ontwerptool Civil3D (opgedaan in de periode 2006-2016) (harde eis)
-minimaal 5 jaar relevante ervaring met Autocad (opgedaan in de periode 2006-2016) (harde eis)
-ervaring met het begeleiden van collega's, het controleren/toetsen van producten op kwaliteit en het overdragen van specialistische kennis naar de collega's
-cursus UAV-gc afgerond met certificaat
-ervaring met werken in multidisciplinaire projectteams, waarbij u in de functie van (senior) ontwerper zat
-kennis van en ervaring met het ontwerpen van provinciale wegen (N-wegen en komdoorsnijdingen)

Over Matchd

Matchd bemiddelt professionals voor tijdelijke en vaste vacatures. Wij werken samen met Freelancers maar ook met kandidaten die open staan voor een tijdelijk loondienstverband op basis van gewerkte uren via onze payroll organisatie.

U krijgt van ons altijd een terugkoppeling. Na de hierboven vermelde sluitingsdatum beoordelen wij elke sollicitatie en geven u een terugkoppeling. Mocht u binnen 3 werkdagen niets horen bel ons dan even, dan is er mogelijk iets fout gegaan. Als wij uw CV selecteren vragen wij altijd om meer informatie, vaak ook om referenties. Zorg ervoor dat je altijd 1 of 2 referenties gereed hebt.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van een CV in word-formaat en een korte motivatie. Als u geselecteerd wordt vragen wij u altijd om een aanvullende, zeer specifieke, motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Reageren op de opdracht? Log in of Word gratis lid


0 reacties

Er zijn nog geen reacties op deze opdracht.


Jouw reactie

Je moet inloggen voordat je een reactie kunt plaatsen.


Freelance.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website verder te bezoeken, gaat u akkoord met het plaatsen van cookies.

Melding sluiten